Ne indulj el csillogó szeplőtetkó nélkül fesztiválozni!

Végre egy megfizethető és könnyen kivitelezhető nyári trend. Te mit gondolsz a jelenségről? Szavazz!

Nyakunkon a fesztiválszezon, lassan körvonalozódik, hogy mégis mire lesz szükségünk az elengedhetetlen virágkoszorú, gumicsizma és kimonó mellett a szezonban. Az eddigiek alapján például nem ússzuk meg a nyarat macerás seggcsillám és pucérkodás nélkül, de a Refinery29.com szerkesztői szerint a csillogó szeplőtetkó is nagy sláger lehet.

Delicate Golden freckles . . #CoopsLoves #Goldenfreckles

Una publicación compartida de Coops London (@coopslondon) el

A kamuszeplő és a szeplősítő egyébként négy évvel ezelőtt már ment egy kört a profi sminkmesterek között a divathéten, de akkor az utcai divatba nem csorgott le, nem úgy, mint a pár perc alatt felnyomható olcsósított verzió.

Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy a Refinery29 munkatársa, Mianne Chan hogyan teszi fel egy nedves szivacs (papírtörlő is megteszi) segítségével az ezüst szeplőket. Körülbelül harminc másodpercig kell a kívánt felületen hagyni a védőpapírt majd lehúzni és már kész is a szezon leglátványosabb sminkőrülete.

Welcome 2 the glitter clurb! * ft. @mrkatedotcom beautymarks! *

Una publicación compartida de mi-anne chan (@mianne.chan) el

A terméket egyébként a Mr. Kate dobta piacra és 14 dollárt, kb. 4000 forintot kér egy arany vagy ezüst pakkért. A leírás szerint a szeplőtetkó 2-4 napig marad fenn az arcon, de olíva, jojoba, baba vagy bármilyen olajjal akármikor letörölhetjük, ha akarjuk.

Boho chic queen @alisha in her Freckles BeautyMarks* ***#goldenfreckles #mrkatebeautymarks #beautymarks #mrkate #happycustomer shop.mrkate.com

Una publicación compartida de BeautyMarks* (@beautymarks_official) el

A csomag különböző méretű és formájú szeplőket tartalmaz, lehet választani természetesebb hatást keltő apróbb pöttyök és bohém kis csillagok, illetve szívek közül is. Bár a márka szerint az ideiglenes tetoválást bárhova felcsaphatjuk, az instagramos merítést elnézve szeplőként a legnépszerűbb. Te mit újítasz be a fesztiválszezonra? Szavazz!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek