Kikupálódott Szófia hercegné az elmúlt két évben

Károly Fülöp exmodell felesége rákapott a tervezői ruhákra. Mutatjuk, mennyit változott a stílusa!

Egyre előkelőbb a stílusa a sármos Károly Fülöp királyi herceg feleségének, Szófia värmlandi hercegnének, aki a mesébe illő házasságot követő két évben elegáns dizájnerruhákra cserélte le konfekcióruháit – hívja fel a figyelmet a szembetűnő változásra a Harper's Bazaar.

A hercegné sztorija egyébként tényleg nem mindennapi, jópár évbe bele is telt, mire a királyi család megbarátkozott a kapcsolattal. Sofia Hellqvist neve nem ismeretlen a svéd celebvilágban, mivel a helyi Éden Hotel realityben és erotikus magazinokban is felbukkant, majd volt jógaoktató és pincérnő is, mielőtt becuccolt volna a palotába.

 Monokróm kismama szett pelerin-pulóverrel és kék kabáttal Stockholmban. A 32 éves hercegné szeptemberre várja második gyermekét Károly Fülöptől.

#NEW Sofia and Carl Philip at the celebrations of the 80th birthday of King Harald and Queen Sonja in Norway Day 2 #prinsessansofia #princesssofiaofsweden #princecarlphilip #prinscarlphilip #dukeandduchessofvärmland #svenska #svenskakungafamiljen

Una publicación compartida de Princess Sofia Of Sweden (@princesssofiaofsweden) el

Rózsazsín virágokkal díszített csipkemini és körömcipő a 2017-es World Anti-Bullying Forumon Stockholmban.

Áttetsző, púderrózsaszín szett dizájnertáskával a kanadai kormányzó és felesége tiszteletére tartott vacsorán.Ennél több képet talál fenti galériánkban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek