Odaégett a rántott hús? Ne szégyellje, töltse fel!

Imádja azokat a gyűjtéseket, amelyek bizonyítják, nem született mindenki konyhatündérnek, DIY-zseninek vagy profi tárgy- és ételfotósnak? Ezzel nincs egyedül, és van is egy ajánlatunk az ön számára: a Twitteren vagy a Redditen (vagy éppen bármelyik másik közösségi oldalon) keressen rá arra a címkére, hogy shittyfoodporn, majd készüljön fel a határtalan szórakozásra. Ezt a hashtaget kapja ugyanis minden olyen fotó, amin félresikerült, undorító vagy egyszerűen csak fura ételek szerepelnek. 

Igen, jól látja, ez egy húsleves, ami egy kivájt görögdinnyében melegszik a tűzhelyen. Önnek is összefutott a nyál a szájában? 

Chicken noodle soup in a watermelon from shittyfoodporn

Ha legközelebb Netflixezni támad kedve, és nem tudja eldönteni, hogy klasszikus mozis nassolnivalót enne vagy mexikóit, akkor ajánljuk a tacós popcornt ketchuppal. Ez aztán a fúziós konyha! 

Popcorn ketchup tortillas from shittyfoodporn

Slow mozgalomnak egyre több követője van, de valljuk be, a mai rohanó világban azért a többségnek nincs ideje arra, hogy mindennek megadja a módját. Az emberi találékonyság szerencsére határtalan, és íme egy ötlet arra az esetre, ha ön is vezetés közben fogyasztana konzervspagettit. 

Meal on the go from shittyfoodporn

Bitumen? Odakozmált süti? Idegen létforma? Nem, ez bizony grillsajt!

Black grilled cheese. from shittyfoodporn

Önnel is előfordult már, hogy túl sok tésztát főzött, és megfeledkezett a maradékról? Ételt ugye nem dobunk ki, így akár tortaként is tovább tudja paszolni a pennét, csak legalább arra ügyelken, hogy ennél szebb gyertyát dugjon bele.

Cake-like dish made from pasta left in the pot overnight.

A kelbimbót lehet utálni és szeretni, és ha nem tévedünk, kisebbségben vannak a rajongók. Nem tudjuk, hogy jót tesz-e a PR-jának, ha mosolygós fejeket rajzolnak rájuk, főleg ha ehhez csípős szószt használnak, de tessék, hátha ettől kap kedvet hozzá.

From Facebook: "My poo is going to burn"
Mustra