Idióta, de igazából hasznos konyhai kiegészítők

A különféle kütyükben az az igazán jó, hogy az ember teljesen jól tudja nélkülük élni az életét, egészen addig, amíg meg nem lát valamilyen kütyüt, mert akkor rájön, hogy még jobb lenne az élet ezekkel.

Aztán vagy elfelejti az egészet, vagy olyan lesz a háztartása, mint egy TV Shop reklám. A Crazy Russian Hacker Youtube-csatorna üzemeltetője kipróbált néhány ilyen párszáz forintos apróságot, hogy nekünk ne kelljen, így könnyebb eldönteni, hogy melyiknek van tényleg értelme.

A spéci dinnyekésről erre írtunk már korábban. Akad néhány kütyü, aminek tényleg igen kevés értelme van, mint a késsel el nem vágató kesztyű, vagy a citromlépréselő-kanál, de azért vannak köztük olyanok, amiket ténylegesen lehet használni a való életben is. 

A Cover Blubber - nyújtható szilikon csomagolás dolgok légmentes lezárására - például állati klassz dolognak tűnik, milyen kár, hogy az Amazonon több, mint 200 értékelés alapján csak közepes minősítést kapott, sokan panaszkodnak arra, hogy egy, de legfeljebb néhány használat után elszakad, márpedig nem olcsó, mert a négy darabos szett több, mint 21 dollár, vagyis szállítás nélkül is több, mint 6 ezer forint.

Akkor már sokkal jobb ajánlatnak tűnik ez a 7 darabos nyújtható szilikon fedőkészlet 14,5 dollárért (kb 4,2 ezer forint), ami csaknem 200 értékelés alapján is 4,5 csillagot ér. 

De tetszik nekünk a felsorolásból a szívószálra hajazó zacskólezáró-készlet is, 12 darab 4 méretben, nem egészen 8 dolláért (kb 2300 forint), amit szintén jól használhatónak értékeltek az amazonos vásárlók.

Oszd meg másokkal is!
Mustra