Így reagál az utca embere a kifutós trendekre

A DailyMail kíváncsi volt, mit reagálnak az utca emberei arra, ha valamilyen extrém kifutós trendet látnak a hétköznapokban. A választ egyik szerzőjük, Emily Hodgkin segítségével kapták meg, aki vállalta, hogy a nagy divatházak által megálmodott szettekben jár-kel London Kensington negyedében – a reakciókat pedig videóra vették.

Örülhetnek a besurranó tolvajok, hiszen a legutóbbi Yeezy kollekcióban Kanye West több olyan szettet is "megálmodott", amiben simán kirabolhatnak egy víkendházat éjszaka. Hodgkin viszont kevésbé, ugyanis többek között ezt is fel kellett vennie az emberkísérlethez: bár az is igaz, hogy nem járt rosszabbul ezzel, mint a House of Holland svájci sapkás-pöttyös inges kombójával, vagy az Alexander McQuenn-nél látott törtfehér zakós, csipkés melltartós szettjében. A leginkább könnyfakasztó egyébként a Christopher Kane által megálmodott nejlonzacskó mint sapka koncepció, a Topshop Unique-os fekete overált viszont simán elfogadnánk.

Egyébként ha ön is bevetné ezeket a szetteket vagy megtetszett egy-egy ruhadarab, van egy jó hírünk: a DailyMail oldalán nemcsak megtalálható a leírás hozzájuk, de szinte kivétel nélkül fast fashion, azaz nem horribilis árú darabokról van szó. Na, de nem is húzzuk tovább, íme a videó és a reakciók:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek