10 éves kislányt futtatnak a divatházak

Akkora botrányt váltott ki pár évvel ezelőtt a túl szexin pózoló 10 éves modellkislány, hogy nem számítottunk rá, hogy lesz olyan szülő az elkövetkezendő években, aki azzal égetné magát, hogy modellt nevel a gyerekéből és ezzel a húzással megfosztja őt gyermek- és kamaszkorától. Sőt, pár hónappal ezelőtt még a Dior ház 14 évesen leszerződtetett modellje miatt is állt a bál a divatvilágban, majd Párizsban igyekeztek is meghatározott életkorhoz és testsúlyhoz kötni a szakmát.

Happy B-Day my love, my life, my everything !!! ****** Thank you all for the b-day wishes * #kristinapimenova #10

Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) által közzétett fénykép,

Egészen más a helyzet viszont Los Angelesben, ahol a világ legszebb kislányának kikiáltott Kristina Pimenova számít az egyik legfelkapottabb modellnek, ugyanis a 10 éves gyerek fiatal kora ellenére pózolt már az Armani, a Roberto Cavalli, illetve a DSquared hirdetéseiben, a közelmúltban pedig az olasz Vogue és az Elle is készített vele egy anyagot – hívja fel a figyelmet a nyugtalanító jelenségre a Marie Claire.

#pobedavika #kristinapimenova

Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) által közzétett fénykép,

Az L.A. Models ügynökséghez leszerződött Pimenova természetesen őrülten népszerű a közösségi oldalakon, az Instagramon például 1,2 millió követője, a Facebookon pedig közel 4 millió lájkolója van, így nem csoda, hogy az Insta-celebekhez és sztárcsemetékhez hasonlóan érte is kapkodnak a divatházak. Az esetet még hátborzongatóbbá teszi az a tény, hogy kislány 40 éves anyja kezeli ilyen lelkesedéssel ezeket az oldalakat az Interneten.

„Nem fogadom el a vádakat a gyermekem szexualizálásával kapcsolatban. Biztos vagyok abban, hogy az összes képen teljesen ártatlan. Soha nem kértem őt, hogy pózoljon és azt kell mondjam, hogy különösen szereti, ha én fotózom őt” – nyilatkozott tavaly a Daily Mail-nek az anya.

#kristinapimenova #pobedavika #shanandtoad #alisairimia

Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) által közzétett fénykép,

Nemcsak Pimenova szülei támogatják lányuk túl korai modellkarrierjét, hiszen a jól fizető szakmát választotta a mindössze 11 éves Anastasia Bezrukova is, aki kolleganőjéhez hasonlóan számos menő divatházat népszerűsített már az elmúlt években a Moschinótól a Benettonon át az Armaniig. 

By @yanachuvalova #anastasiabezrukova #withlove *

Anastasia Bezrukova (@anastasiabezrukovaofficial) által közzétett fénykép,

Nem pontosan értjük, hogy mit is akart üzenni ezzel a kampánnyal a Dsquared2:

Annyira Anastasia Bezrukova sincs elragadtatva attól, hogy 11 évesen benne lesz a Vogue-ban.

#Repost @photostudio_z with @repostapp. ・・・ Our favorite little fashion bunny @anastasiabezrukovaofficial photo #zhannaBianca #anastasiaBezrukova

Anastasia Bezrukova (@anastasiabezrukovaofficial) által közzétett fénykép,

Bizony, 10 évesen már illik motorosdzsekiben pózolgatni a milánói divathéten.

Ön mit gondol a koravén kislányok modellkarrierjéről? Szavazzon!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Mustra