2016-ban öltözzön kicsit kreatívan!

Műbőr dzseki, harisnyának is beillő farmer, világosbarna bakancs, derékra kötött kockás ing - mivel tízből nyolc tinédzser így nézett ki 2015-ben, ezért arra gondoltunk, megmutatjuk, milyen ruhadarabokat válasszon, ha egyébként önnek bejön ez a stílus, de unja az unalomig koptatott "hozzávalókat". A hajtás után a képek bal oldalán azt láthatja, amit nem érdemes megvenni, jobb oldalon pedig az izgalmasabb megoldások sorakoznak!

Minőségi bőrdzseki

Ha már bőrdzsekit viselne, akkor ne vegyen minden szezonban olyat, amit mintha a kutya szájából húztak volna ki, hanem rakja össze 3-4 darab árát és ruházzon be egy szépbe. A hasított bőr egyébként most egész menő, mi ezt a vállrésznél hagyományos bőrrel díszítettet szemeltük ki.

Stradivarius 7995 Ft, MangoOutlet 9995 Ft
Stradivarius 7995 Ft, MangoOutlet 9995 Ftreklámfotó

70-es évekről váltson modern klasszikusra

Igen, tudjuk, hogy tombol a 70-es évek és emiatt mindenki elölgombos farmer- vagy hasítottbőr szoknyában jár, viszont kicsit kezd ez is unalmassá válni. Ha mindenképpen ragaszkodik a bőrhöz, akkor válasszon egy kicsit izgalmasabb darabot - olyat, amit az elkövetkezendő évtizedben más-más körítéssel, de folyamatosan viselni tud majd.

H&M 8990 Ft, Zara 8995 Ft
H&M 8990 Ft, Zara 8995 Ftreklámfotó

Váltson színt

Ismerős önnek a derékban megkötős, teveszínű szövetkabát? Hogyne lenne, hiszen idén ősszel és télen mindenkin ez volt. Nem kell teljesen stílust és fazont váltania, ha unja, elég, ha egy kicsit más színekben gondolkodik. Nézze csak:

H&M 19990 Ft, Topshop 89 font
H&M 19990 Ft, Topshop 89 fontreklámfotó

A bővebb a nyerő

Igen, tudjuk, hogy a skinny farmer "mindenkinek jól áll", de mennyivel egészségesebben néz ki az, ha valakin nem feszül úgy a nadrág, hogy még egy bankkártya sem fér be a farzsebbe? Nem kell egyébként hirtelen egyenes szárú alsóra váltania, egy kicsit lazább "boyfriend" fazon simán megteszi.

Bershka 6595 Ft, H&M 9990 Ft
Bershka 6595 Ft, H&M 9990 Ftreklámfotó

Szokjon le a Timberland másolatokról

Annyira unjuk a világosbarna Timberland bakancsok másolatait, hogy külön körképre is elmentünk, hogy megnézzük, milyen alternatívák vannak férfiak számára. Szerencsére nőként sem kell kétségbe esnie: lehet, hogy egy masszívabb darab többe kerül, viszont több szezont is bír majd ki.

Deichmann 8990 Ft, Zara 34.995 Ft
Deichmann 8990 Ft, Zara 34.995 Ftreklámfotó

Felejtse el a favágóinget is

Egyáltalán nem értjük, mi a praktikum vagy esztétikum a derékra kötött kockás ingben, de úgy néz ki, ezzel egyedül vagyunk, ugyanis egész Budapest így tolta tavaly nyáron. Pedig mennyivel szebb egy másmilyen kockás vagy éppen csíkos darab, nem? Ráadásul azokat egy fiús farmerrel és egy ceruzaszoknyával is tudja viselni.

New Yorker 4490 Ft, Asos 28 font
New Yorker 4490 Ft, Asos 28 font

Csak a széles karimájú kalapot ne!

Nem volt igazi divatblogger 2015-ben az, aki nem szerzett be legalább egy széles karimájú kalapot és nem viselte azt beltéren is egy-egy divateseményen. Mi kicsit ezt is unjuk már és azt is, hogy a viselői állandóan igazgatják - valóban nem egy praktikus darabról van szó, minek szenvedne vele ön is, pláne akkor, ha kevés embernek áll jól? Helyette válasszon egy kevésbé trendi fazont, az jobban mutat majd! (Rendben, a pompon nem kötelező.)

Bershka 4995 Ft, Catarzi 35 font (@Asos)
Bershka 4995 Ft, Catarzi 35 font (@Asos)
Oszd meg másokkal is!
Mustra