Január 12-én bemutatót tartott Stella McCartney, ahova természetesen több hírességet is meghívott. Köztük volt a Mad Men színésznője, Kiernan Shipka és Selma Blair is – mindketten a tervezőnő ruháját választották. Adta magát a helyzet, hogy megszavaztassuk, melyikükön mutat jobban. Amennyiben hiányolta Anna Dello Russót, úgy jó hírünk van: Dita von Teese-en és ikertestvérén kívül ő is bekerült a válogatásunkba!

Kiernan Shipka vs. Selma Blair

Ki a jobb?

  • Blair 310
  • Shipka 156

Shipka és Blair is részt vettek Stella McCartney január 12-i prezentációján, ahová a tervezőnőtől választottak egy-egy szettet. A 16 éves Shipka egy rövidebb fazon mellett döntött és mivel nem tartozik a legmagasabb hírességek közé (157 centiméter), így nem meglepő módon egy magassarkú mellett döntött. A metálos lábbelin két bojt is helyet kapott, ami bennünk nem feltétlenül kelt minőségi hatást, és az uzsonnásdoboz táskától sem vagyunk teljesen elalélva. (Utóbbi egyébként a kockás terítő szoknya mellett úgy néz ki, mintha piknikezni ment volna valaki.) A körmét egyébként nem festette ki, a haját kedveljük, a sminkje pedig úgy néz ki, mint egy átlagos 16 évesé, semmi különös. 

Selma Blair egy hosszabb fazonú ruhát választott, és bár a mintakeverése finoman szólva sem lopta be magát a szívünkbe, elképesztően jól mutat a celebnő testén. Blair hagyta érvényesülni a ruhát azzal, hogy felkötötte a haját, a sminkjéből pedig csak az erősen kihúzott szemeket vennénk ki, amúgy nagyon szép az is.

Dita Von Teese vs. Kacey Musgraves

És közülük?

  • Dita Von Teese 292
  • Kacey Musgraves 168

Következő párosunk tagjai annyira hasonlítanak egymásra, hogy többször ellenőriznünk kellett, nehogy véletlenül ugyanarról a celebnőről töltsünk le két képet. Bal oldalon Dita Von Teese látható még 2012-ben, amikor Londonban bemutatta legújabb illatát. Dita akkor a hófehér bőréhez és fekete alakjához tökéletesen passzoló smaragdzöld Hervé Léger-estélyit vett fel. Bár a jellegzetes felsőrész nem sokat bízott a fantáziára, érdemes koncentrálni a manikűrre és az ékszerválasztásra is, ugyanis mindkettő tökéletes.

Kacey Musgraves hajával és szaténruhájával nemcsak Dita von Teese-t, de a régi hollywoodi glamúrt is megidézte tavaly, amikor ellátogatott a CMA díjátadójára. Egymáshoz passzoló gyűrű-fülbevaló kombinációt vett fel, táskát pedig nem cipelt magával.

Anna Dello Russo vs. Padma Lakshmi

Kinek áll jobban?

  • Padma Lakshmi 419
  • Anna Dello Russo 27

Rég láttuk Anna Dello Russót, így megörültünk, amikor neki is találtunk egy ikertornyot. Russo tavaly látogatott el a Chanel bemutatójára, ahova egy elég feltűnő poncsón kívül még jó pár dolgot magára aggatott - például egy kamion alakú táskát. Nem tudjuk, hogy az eklektikus szetten ront vagy javít a fekete konyhásnéni cipő, mindenesetre a divatikon azt húzott a lábaira. Fülébe Dior-fülbevaló, ajkaira fukszia rúzs, a fejére pedig a Dior napszemüvege került.

Padma Lakshmit a New York-i lakásának közelében fotózták le, amikor hasonló poncsóban nyomult pár héttel Russo után. Ő egy kicsit jobban visszafogta magát: fekete farmert és ugyanilyen színű csizmát vett fel hozzá. Kezében egy rózsacsokrot cipelt, a rojtokat viszont valószínűleg szereti, mert a táskájáról is lógott pár száz. Fejére aviátor napszemüveg került, ami még mindig nem mutat valami jól a nőkön, de ő tudja.

Mustra