5 öltözködési trükk, amitől soványabbnak tűnik

A hírességek nagy része tisztában van azzal, hogy melyek azok a fazonok, anyagok és minták, amik slankítják az alakját, így nem véletlen az sem, hogy sok hiú celebnő gyakran ugyanolyan ruhát választ a vörös szőnyeges eseményekre. A Who What Wear összeállításából kiindulva készítettünk egy listát arról, hogy milyen ruhadarabokat érdemes beszereznie, ha el szeretné mismásolni a fogyókúrázást. Részletek a hajtás után!

1. Egyenes szabású, hosszú kabát

A darabot leginkább az olyan látványos hátsóval megáldott celebnők vetik be, mint például Kim Kardashian, akit gyakran kapnak lencsevégre ilyen szabású kabátokban. Szerencsére a fazon az elmúlt pár szezonban trendi volt ujjatlan változatban is, így a jó időben sem kell kétségbeesni, az extra hosszú mellény ápol és eltakar. Az Asos oldalán 82.50 fontot, azaz 35.676 forintot kérnek egy szürke színű hosszú kabátért, de a Mangóban is van hasonló, 29.995 forintért. A Zarában 14.995 forintba kerül egy ilyen átmeneti kabát, míg a H&M-ben 19.990 forintot kell otthagynunk érte.

2. Kiszélesedő szoknya

Ezt a fazont leginkább azok részesítik előnyben, akik úgy érzik, hogy telt a csípőjük vagy vastag a combjuk. Reese Witherspoon például szinte csak ilyen kifelé bővülő vagy harangalakú szoknyában lép az utcára, de a Dj-ként és modellkent ismert Hannah Bronfman illetve a valóságshow celeb, Lauren Conrad is gyakran jelenik meg ilyen fazonú ruhában a rendezvényeken. Egy púderárnyalatú, bő szabású szoknyáért 9995 forintot kérnek a Mangóban, az Asos oldaláról pedig 38.956 forintért rendelhet A-vonalú, bőrhatású szoknyát.

3. Övvel átfogott derék

Az övvel átfogott derék nemcsak 38 vagy 40-es méret felett működik, nem véletlenül trükköznek vele az olyan tökéletes alakkal megáldott modellek is, mint Jourdan Dunn. A homokóra-alakot varázsló trükköt jól ismeri Eva Mendes és a Mad Menből ismert Christina Hendricks, de a kiegészítő idén jelen volt a divathéten is. Alexandra Richards a New York-i Michael Kors showra érkezett egy hetvenes évek stílusát idéző, övvel feldobott ruhában, míg Atlanta De Cadenet Taylor szinte egy ugyanilyen szerelésben ülte végig a Burberry bemutatót Londonban. Az előttünk álló időszakban trendinek számítanak majd a virággal és kígyóbőrrel beterített kiegészítők, az Asosnál például 18 fontért, azaz 7787 forintért csaphat le egy virágos övre, míg egy kígyómintás darabért 3595 forintot kérnek a Mangóban.

4. Monokróm szettek

Ha tetőtől-talpig ugyanolyan színű ruhában van, az vizuálisan megnyújtja alakját, tehát sokkal magasabbnak és karcsúbbnak tűnik mások szemében. Jól bevált trükk a hírességek körében, hogy kizárólag fehérben vagy feketében hajlandóak pózolni a kameráknak; Solange Knowles, Jessica Alba és Kate Upton is gyakran elsüti a klasszikus csalást a vörösszőnyeges eseményeken és a hétköznapokban egyaránt. A Zarában 17.995 forintba kerül egy fekete-fehér mintás kezeslábas, az Asosnál 45 fontot, 19.473 forintot kérnek egy harsányabb darabért.

5. V-nyakkivágású ruha

Bár menő a garbó, a mély V-nyakkivágást nem hagyhatják figyelmen kívül azok, akik öltözködésükkel szeretnének elcsalni egy-két kilót. A forma nagyszerűen elvonja a figyelmet a kényesebb részekről, hosszabbnak mutatja a nyakat és keskenyebbnek a derekat. Nem véletlenül részesítik előnyben olyan divatrajongó hírességek is, mint a J.Crew vezetője, Jenna Lyons, vagy a 41 éves színésznő, Elizabeth Banks. V-nyakkivágású ruha az Asos plus-size kollekciójában is található, 25 fontot, 10.805 forintot kérnek érte. A Mangóban 9995 forintba kerül egy szolidabb V-nyakkivágású ruha, a Zarában pedig 9995 forintot kérnek egy ilyen szabású kis feketéért.

Oszd meg másokkal is!
Mustra