Szilánkos köröm a legújabb menőség

Felejtse el a galaxisos, párducmintás, csillámlós, ombre, színváltós manikűrt, a legújabb divat az, amikor üvegszilánkos a körme – értesültünk a Buzzfeedről. A hatást körömfóliával lehet elérni és a variációk gyakorlatilag kifogyhatatlanok. 

Elsőre a megvalósítás sem tűnik annyira lehetetlen feladatnak, csak fólia kell hozzá, egy sniccer, amivel kis darabokat tud vágni, valamint egy csipesz, amivel a körmére rakhatja őket kedve szerint. A többi már csak az otthon fellelhető körömlakkjai, a kreativitása és persze a kézügyessége kérdése, de a galériában mutatunk néhány ötletet. Egyébként ha az új őrület háttere is érdekli, akkor jó ha tudja, hogy Szöulból indult, ahol az Unistella Szalon tulajdonosa, Eunkyung Park készít ilyeneket az összes koreai celebnek. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.