Van ám élet a feketén túl is!

Amint beköszönt az ősz, az utcákat ellepi a sötétség: és nemcsak azért, mert kevesebb a napsütéses órák száma, de azért is, mert a legtöbben nem gondolkodnak más színben a feketén kívül, ha a hidegebb hónapok öltözködéséről van szó. Pedig úgy is összeválogathatunk szetteket, hogy ne nézzünk ki papagájnak – a titok igazából csak a tónusokban rejlik. Három olyan szettet készítettünk, amelynek segítségével bemutatjuk, hogy lehet kreatívan is öltözni az év végén.

Burgundi és tengerészkék

A tengerészkék minden évszakban megállja a helyét, a burgundi viszont tipikusan az az árnyalat, amit őszi színnek tudnak be a szakértők. Bár két hangsúlyos színről van szó, az a jó bennük, hogy számos másikat is elbírnak, így nyugodtan vehetünk fel hozzá drapp, barna, világoskék, de akár szürke ruhadarabokat (vagy cipőt) is. Mi most utóbbi mellett döntöttünk.

Pulóver - 7995 Ft (Bershka), Nadrág - 8990 Ft (H&M), Cipő - 40 font (ASOS)
Pulóver - 7995 Ft (Bershka), Nadrág - 8990 Ft (H&M), Cipő - 40 font (ASOS)reklámfotó

Tipp: ha nem áll jól önnek a burgundi felső, akkor viselje ezt a színt nadrágként, amihez vegyen fel egy kék inget!

Sötétkék és sötétzöld

Talán ez az a színkombináció, ami a legkevesebb embernek jön be és amitől a legtöbben ódzkodnak – szerintünk feleslegesen. A "titok" itt is az, hogy egymáshoz nagyon közel álló, lehetőleg mély tónusú ruhadarabokat kell összeválogatni. Az előző pároshoz hasonlóan ehhez is elég sok szín passzol – legyen szó a barnás vagy földes árnyalatokról, esetleg (példánknál maradva) a sötétbordóról/burgundiról.

Ing - 3990 Ft (H&M), Nadrág - 8995 Ft (MangoOutlet), Bakancs - 25.995 Ft (Zara)
Ing - 3990 Ft (H&M), Nadrág - 8995 Ft (MangoOutlet), Bakancs - 25.995 Ft (Zara)reklámfotó

Teveszín és világoskék

A három szett közül talán ez a leginkább befogadható: a homokszínű kabát annyira népszerű lett 2015-re, hogy nincs olyan üzlet, ahol ne futhatna bele. Ehhez pedig a legtöbben farmert húznak fel, amivel nincs is baj, ugyanis a sötétebb és a világosabb változatokkal is remekül mutat. A szürke ezzel a párossal is működik – egyébként ez a szín a legjobb választás, ha kicsit szabadulna a feketétől, de fél, hogy az "utód" is illik-e azokba a szettekbe, amiket régen viselt.

Kabát - 42.995 Ft (Zara), Farmer - 9995 Ft (Mango Man), Póló - 1795 Ft (Bershka)
Kabát - 42.995 Ft (Zara), Farmer - 9995 Ft (Mango Man), Póló - 1795 Ft (Bershka)reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek