Így lett Victoria Beckhamből stílusikon

Az egyre letisztultabb stílusban utazó Victoria Beckham valószínűleg nem szívesen nézi vissza azokat a fényképeket, melyeket „Posh Spice-ként” a kilencvenes évek közepén és végén lőttek róla a paparazzik. Az énekesnőből focistafeleséggé, „jó csajjá” majd anyává, divattervezővé és filantróppá avanzsált híresség stílusa valóban látványos változáson ment át az elmúlt években. A hajtás után megnézheti Victoria Beckham stílusfejlődésének legmeghatározóbb állomásait. Jó szórakozást!

Victoria Beckham a Spice Girls nevű lánycsapat egyik tagjaként robbant be a köztudatba és mivel a szórakoztatóiparban dolgozott, az megkívánta tőle a pőre öltözködést, a mellvillantós falatnyi ruhákat, az erős sminket és az ízléstelen, sehova nem illő szereléseket. A karrierista Posh-Spice 2000 környékén került közelebbi kapcsolatba a kifutók világával, mikoris fellépett Maria Grachvogel bemutatóján a londoni divathéten, de ugyanebben az évben vendégként tiszteletét tette a Rover British Fashion Awardson is, ahova azonban még nem sikerült az eseményhez illő ruhát választania.

A focistafeleség még a lotyós, állatmintás, fűzős és csipkés ruháiban lépett át a 21.századba, majd 2006-ban egyszercsak úgy döntött, hogy felvesz egy visszafogottabb fekete ruhát és beül a Chanel show első sorába, aminek annyira a hatása alá került, hogy abban az évben szinte csak francia nőnek öltözve kapták lencsevégre a vörösszőnyeges eseményeken. Látványos stílusfejlődésen mégis 2007-ben esett át, amikor maszkulinra cserélte le olykor közönséges ruhatárát és szinte az összes divatbemutatót végigülte New Yorktól Párizsig. Annyira megtetszett neki a divatvilág belterjes, zárt világa, hogy 2011-ben maga is előrukkolt egy nem is rossz kollekcióval New Yorkban, ahol azóta is bemutatja szezonális munkáit. Nézze meg a galériában, hogy honnan indult és hol tart most a 41 éves focistafeleség!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek