Megint pasztellszínű kabátokban töltjük a telet

A nemrég bemutatott 2016-os resort kollekciók felhozatalát elnézve pasztell árnyalatú kabátokban töltjük majd a telet. Ami leginkább azért meglepő, mert tavalyelőtt már volt egy ilyen hullám a divatházaknál, aminek hatására a fast fashion márkák is betáraztak a kényes, púderrózsaszín, felhőkék, mentazöld és vaníliasárga darabokból. Nos, úgy tűnik, hogy az őrületnek még nincs vége, amit egyértelműen a Céline indított el azzal, hogy 2012-es őszi-téli kollekciójába beépítette a túlméretezett világos rózsaszín kabátot.

Nem kellett sokáig lapozgatni a divatházak „nyaralós” gyűjteményeit ahhoz, hogy rájöjjünk, a luxusházak idén is azt szeretnék, hogy hamvas színárnyalatokat kapott kabátokban töltsük a szezont. Az Olsen ikrek márkájaként ismert The Row tejszínes árnyalatokban, míg a Chanel, a Gucci illetve a Bottega Veneta fáradt pinkben gondolkodtak. Utóbbi különösen érdekes árnyalatokkal, narancssárgával és élénk pirossal kombinálná a lányos színt.

Bár a street style fotósok már jó pár divatbloggert és hírességet lencsevégre kaptak ilyen színű kabátokban az elmúlt években, ennek ellenére a Louis Vuitton vezető tervezője, Nicolas Ghesquiere, a New York-i Boss, a MaxMara, a Burberry Prorsum, a Rag & Bone, valamint a Fendi is jónak látta divatban tartani a téliesnek egyáltalán nem mondható színeket.

Nézze meg a galériában, hogy milyen rózsaszín, kék, sárga, zöld és krém színű darabokra vadászunk a következő szezonban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek