6 szett, amivel férfiként nem lőhet mellé

Vannak azok a reggelek, amikor egyszerűen nincs kedvünk/időnk azon gondolkodni, hogy vajon mit is vegyünk fel. Ilyenkor jól jönnek a "bejáratott" szettek, amelyekhez bizony alapdarabokra van szüksége. Egyébként is teljesen felesleges feltűnő, de semmivel sem kombinálható holmival körbevennie magát, az meg pláne jó érzés, amikor indulás előtt akár csukott szemmel is benyúlhat a szekrénybe, mert szinte minden passzol mindennel. A FashionBeans segítségével 6 bármikor bevethető szettet mutatunk, reméljük, hogy megtalálja az új kedvencét!

Bőrdzseki + basic póló

Ez a képlet legegyszerűbben fekete bőrdzsekivel és fehér pólóval működik, de természetesen olyan párost választ, amilyet csak szeretne. A nyakkivágásra is érdemes figyelni: ha optikailag csalna és magasabbnak tűnne, inkább V-nyakú darabokat válasszon. A bőrdzsekire érdemes kicsit többet költenie, illetve kerülje a 80-as évek válltöméses verzióit, és azokat, amik túl szűkek például karban vagy hátban (tipp: nézzen szét vintage boltokban).

Póló - Bershka - 1 795 Ft; Dzseki - H&M 59 990 Ft
Póló - Bershka - 1 795 Ft; Dzseki - H&M 59 990 Ftreklámfotó

Pulóver + slim fit nadrág + bomber dzseki

Egy vékonyabb pulóvernek nagy hasznát veheti a tavaszi-nyári átmenet során: ha délután túl melegre vált az idő, még mindig felkötheti a nyakába. A szettet remekül kiegészíti és lazává teszi a bomberdzseki, ami jól jön akkor, ha éjszakár lehűl a levegő. Mivel farmert venni férfiként valóra vált rémálom, ezért ha talált olyat, ami tetszik, nyugodtan tárazzon be belőle. Ezt az összeállítást azért sem lehet megunni, mert elég csak a színeket váltogatni és teljesen más lesz a végeredmény.

Pulóver - MangoOutlet - 5 495 Ft; Dzseki - ZARA - 22 995 Ft; Farmer - Mango MAN - 13 995 Ft
Pulóver - MangoOutlet - 5 495 Ft; Dzseki - ZARA - 22 995 Ft; Farmer - Mango MAN - 13 995 Ftreklámfotó

Rövid ujjú ing + rövidnadrág

Amikor megírtuk, hogy 20 ezerből lehet nyári ruhatára, több email és hozzászólás is érkezett, hogy a rövid ujjú ingeket felejtsük el, egyáltalán nem néznek ki jól. Mi azért még kitartunk mellettük és ahogy írtuk: a szabás a legfontosabb. Ha rövidnadrágról van szó, érdemes egy barnás-bézses vagy egy sötétkék darabot beszerezni: mindkettő passzol szinte az összes létező színhez, így a kombinálással sem lesz gondja. Ha bátrabb, vegyen (apró) mintával ellátottat. Az ing kiválasztásánál ügyeljen arra, hogy ne feszüljön túlságosan a testére, de azért túl bő se legyen.

Ing - H&M - 3 990 Ft; Sort - Mango MAN - 11 995 Ft
Ing - H&M - 3 990 Ft; Sort - Mango MAN - 11 995 Ftreklámfotó

Fehér ing + kötött pulóver

A nagyon vastag kötött pulóvereket hagyja meg télre, most azonban jól jöhet egy vékonyabb anyagból készült. Ezt a szettet azoknak ajánljuk, akik szeretik a formálisabb összeállításokat, de azért feszengeni sem akarnak. Mi egy legombolható gallérú inget választottunk, így nem kell aggódnia és figyelgetnie egész nap, hogy vajon mind a két fül a pulóveren kívül vagy belül van-e.

Pulóver - GANT Rugger - 111 dollár; Ing - ZARA - 7 995 Ft; Nadrág - F&F - 5 490 Ft
Pulóver - GANT Rugger - 111 dollár; Ing - ZARA - 7 995 Ft; Nadrág - F&F - 5 490 Ftreklámfotó

Farmerdzseki + barna chino nadrág

Ez az egyik kedvencünk: bár a tökéletes farmerdzsekire még nem bukkantunk rá, de ha megtörtént volna, biztosan hasonló összeállításban járnánk minden nap. A dzseki azért jó, mert remekül mutat egyszerű és mintás pólókkal, de akár ingekkel is. A kék-barna párosítást – valamilyen érthetetlen módon – sokan nem szeretik, pedig irtó jól néz ki és legalább nem unalmas. A chino nadrág az egyik legkényelmesebb viselet – pláne akkor, ha a munkahelyi dress code miatt nem hordhat rövidnadrágot.

Farmerdzseki - Bershka - 9 995 Ft; Nadrág - H&M - 6 990 Ft
Farmerdzseki - Bershka - 9 995 Ft; Nadrág - H&M - 6 990 Ftreklámfotó

Tengerészkék zakó + szürke nadrág

Ez nem egy mindennapi viselet, de ha valakinek megköveteli a munkája a business casualt, annak jó ötlet lehet a tengerészkéket a szürkével párosítani. Fordítva is működik – ha éppen lent szeretne sötétebb és fent világosabb színt viselni.

Zakó - MangoOutlet - 25 595 Ft; Nadrág - GANT Rugger - 325 dollár
Zakó - MangoOutlet - 25 595 Ft; Nadrág - GANT Rugger - 325 dollárreklámfotó
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra