Vagány 86 éves lett a DimePiece arca

Ön 86 év alatti és nem ismeri az Instagramot? Ejnye! Vegyen példát Baddie Winkle-ről, akinek kortalan stílusára és kicsapongásaira jelenleg közel 700 ezren kíváncsiak napról napra. A népszerűségre természetesen a márkák is szívesen csapnak le, most éppen a Dimepiece kérte fel Winkle-t, hogy pózoljon nekik a legújabb, State of Mind névre hallgató kampányukban.

A fotókat egyébként Nikko La Mere készítette, a hölgy pedig hálós tunikákban, oversize dzsörzében és szexi fehérneműkben látható. Az egyik Instagramos kép aláírása szerint "a kampány célja, hogy bebizonyítsa, soha nem leszünk túl öregek ahhoz, hogy mi legyünk a legvagányabbak a szobában". A termékek egyébként nem esnek a megfizethetetlen kategóriába: mobiltokokat 4000 forintért, pulóvereket pedig 15 ezerért vehet.

A photo posted by BADDIE (@baddiewinkle) on

Azt már tavaly óta tudjuk, hogy az idős modell az új plus size, Winkle példája mellett mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a kínai divathét sztárja is egy 79 éves férfi volt. Ezt meg csak úgy: ide kattintva megnézheti az idős hölgyet ádámkosztümben (utólag is elnézést kérünk ezért a húzásunkért).

Oszd meg másokkal is!
Mustra