Heti kedvenc: mintás szoknya

Nem tudjuk, ön hogy van vele, de mi ősszel és télen sem hagyunk fel a szoknya viselésével – arra kell csak figyelni, hogy vastag harisnyával tegyük, így a felfázás esélye is kisebb lesz. E heti kedvences posztunkba egy feltűnő, de mégis könnyen variálható darabot választottunk a Szputyik shoptól. Az üzletet egyébként ajánljuk figyelmébe, ha unja a plázaboltok kínálatát és azt, hogy naponta viszontlátja a kedvenc ruháit másokon. Bár a színes szoknyához főleg monokróm szetteket válogattunk össze, arra azért ügyeltünk, hogy ne legyenek unalmasak.

Az első egy elegáns, de mégis vagány szett: a sikkes szürke szövetkabátothez és a moher pulóverhez tökéletesen passzol, de mégis ellensúlyozza őket a vastag sarkakkal megáldott fekete bokacsizma.

hetikedvencszputynikszoknya
reklámfotó

A második szett – a térd fölé érő csizmának illetve a kényelmes és meglepően jó árú kardigánnak köszönhetően – egy fokkal lazább, mint az előző. A statement nyakláncok még mindig menőnek számítanak és az az igazság, ennek mi nagyon örülünk!

hetikedvencszputynikszoknya2
reklámfotó

Ha a sportosabb/vagányabb összeállításokat kedveli, akkor az utolsó összeállítás önnek való: a fekete motoros dzseki olyan alapdarab, ami élete végéig elkíséri majd; a basic vagy kevés felirattal ellátott pulcsik pedig nagy kedvenceink a szezonban. Nincs olyan szett, amit egy aranylánc ne dobna fel – ez a vastag szemes pedig illik elegáns és hétköznapibb ruhákhoz is.

hetikedvencszputynikszoknya3
reklámfotó

Önnek melyik szett a kedvence?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek