Terhes? Így öltözzön fel a vörös szőnyegre!

Nagy bajban van ruhaválasztás terén az, aki csinosan szeretne megjelenni egy eseményen úgy, hogy áldott állapotban van: a ruhák legtöbbször még a tökéletes testen sem mutatnak jól, pláne úgy, ha az embernek jóval nagyobb a hasa, mint amúgy. A testre feszülő ruhák nevetségesen állnak, a bővebb fazonok pedig egy jó tíz kilót rápakolnak a viselőjére optikailag. Rosamund Pike végre rácáfolt arra, hogy csak slamposan lehet a vörösszőnyegre állni akkor, ha valaki gyermeket vár: egy csodálatos fekete ruhában jelent meg pár napja a Hector And The Search For Happiness premierjén. Ha már terhes-szettek: emlékszik Kim Kardashian kanapéruhájára? Hogyne emlékezne, mindenkinek a retinájába égett!

Lassan egyébként rovatunk állandó szereplője lesz az asztalra semmit nem letevő, mégis hihetetlen népszerűségnek örvendő Kim Kardashian. Volt olyan, hogy saját anyjával küzdött meg; előfordult, hogy Katalin hercegnével mértük össze, két éve pedig Tamara Ecclestone-nal csatázott. Most Shay Mitchel viselte azt a ruhát a Teen Choice Awards-on, amit korábban Kardashian. Mint az előző alkalmakkor, most is csak egy dolga van: szavazással eldönteni, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Laura Whitmore vs. Rosamund Pike

Kin jobb a köpeny?

  • Laure Whitmore 511
  • Rosamund Pike 297

Laura Whitmore pár napja jelent meg ebben a Rare London márkájú köpenyszerű ruhában, igaz, ő a fehér színű verziót választotta. A várt fehér cipő helyett Diane Von Fürstenberg bézs színű "Bethany" magassarkúját húzta hosszú lábaira, amit lassan többször hordanak a celebek tanácstalanság esetén, mint a fekete körömcipőt. Ő is filmpremierre ment egyébként (Ha...), és táskát nem, ékszerekből viszont annál többet vitt magával. Ijesztően kék szeméhez jól passzolt ez a fehér ruha, ezt a fazont pedig nagyon szívesen látnánk viszont nőkön Magyarországon is!

Rosamund Pike már nem tagadhatná (valószínűleg nem is akarja), hogy gyermeket vár: a fekete köpenyes ruhában jól láthatóan domborodott a pocakja. Talán nem megdöbbentő információ, hogy a ruhához egy fekete magassarkút vett fel - amit egyébként apró kövek díszítettek. A rúzs színe tökéletes, a szemsminket viszont kicsit soknak érezzük.

Shay Mitchell vs. Kim Kardashian

Ki a jobb?

  • Shay Mitchell 741
  • Kim Kardashian 62

Mint említettük, Shay Mitchell a Teen Choice Awards-ra vette fel ezt a térdig érő fehér csipkéből készült ceruzaszoknyát és a hozzá passzoló crop topot (ami egyébként inkább hasonlít fehérneműre, mint vörösszőnyeges szettre). Piros pont Mitchellnek, amiért a Misha őszi-téli kollekciós ruhájához nem fekete, bézs vagy fehér cipőt vett fel, hanem egy hegyes orrú, metálos Jimmy Choo magassarkút. A táskáját ehhez a színhez igazította, a körmeit pedig valamilyen okból sötétbordóra festette. Ez az árnyalat köszön vissza az ajkain is, ékszerekből pedig jutott az ujjaira és a hajfonatára is.

Kim Kardashian még tavaly év végén ment a születésnapját ünnepelni ebben a szettben, aminek felsőrészét egy fokkal jobban kitöltötték keblei. Lábbeli terén ő sem ment biztosra: egy fekete alapon arany színű lánccal díszített darabot húzott fel a ruhájához, kistáskája pedig a freskókat idézte. Körmeit nude-ra festette, ajkaira pedig csillogó korall szájfény került. Ékszerek közül csak egy decens fülbevalót látunk rajta, de sejtjük, hogy az is többévnyi fizetésünkbe kerül.

Clemence Poesy vs. Kim Raver

Kinek áll jobban?

  • Kim Raver 576
  • Clemence Poesy 213

Utolsó párosunk Erdem-ruhában vonult fel (tudja, ez az a márka, amit Kristen Stewart lejáratott): Clemence Poesy a MipComra, Kim Raver pedig a 24: Élj egy új napért című film bemutatójára vette fel. Poesy egészen „váratlan” módon fekete, masnival díszített körömcipővel, ugyanilyen színű szegecses táskával és ezüstékszerekkel vette fel a hasvillantó ruhát. A haját összefonta és egy oldalra dobta, a sminkje pedig natúr hatást keltett.

Raver egy szintén fekete, nyitott orrú platformos magassarkút húzott lábaira, táskát nem vitt magával, és – lehet, hogy a vaku miatt, de – az ő ruháján jobban érvényesültek az applikációk. Kezén található körmeit festetlenül hagyta, szőke göndör haját pedig kibontva, a két vállára téve viselte. Se ékszert, se táskát nem láttunk nála. Önnek melyik verzió jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra