Ki nyeri a hülyehaj vb-t?

Furcsa, de az előző foci vb extrém külsejű focistái közül egy sem került be a mostani hajválogatásunkba, pedig a döglött borzot idéző hajfestés még mindig nagy divat és a zselé is örök klasszikus a pályán. A tíz legérdekesebb hajú sportoló közé idén bekerült két mikrofonfej is, Ronaldo, aki egyébként jófejségből nyíratott érdekes mintát fejére és Pirlo, akinek tök átlagos olasz külseje van: ha nem focimez lenne rajta, hanem öltöny, akkor a Sartorialist legmenőbb street style fotói közül túrtuk volna ki őt. Nézze meg a hajtás után tíz kedvencünket és szavazzon arra, aki a legjobban tetszik önnek!

1. Marouane Fellaini, Belgium

A marokkói születésű belga középpályást 2008-ban az Everton rekord átigazolási díjért, 20 millió euróért szerződtette, 2013-tól a borzas hajú Fellaini a Manchester United játékosa. A szurkolók szeretik nem mindennapi frizuráját, sokszor látni a lelátókon vicces parókában kiabáló embereket, ha a 26 éves játékos pályán van. Ha önnek is az Éjjel-nappal Budapest Lalijára hajazó, kedvesnek tűnő Fellaini a kedvence, már most tekerjen a cikk aljára és szavazzon rá, ha bizonytalan, olvasson tovább!

2. Asamoah Gyan, Ghána

A ghánai csatárt az Udinesében, majd a Rennes első osztályú csapatában láthattuk, 2010. augusztus 31-én a Sunderlandhez igazolt, klubrekordot jelentő 13 millió fontért. A fifa.com szerint mindenkinek rögön az jut eszébe Gyanról, hogy a 2010-es dél-afrikai vb-n kihagyta a 11-est a negyeddöntőben. Nekünk ez nem jutott eszünkbe, de sajnos más sem fog, mert a csapat a mostani vb-n kiesett még első körben. Mondjuk a szőkítéssel hajba írt mezszám elég maradandó élmény, szóval egy ideig még biztosan nem felejtjük el teljesen Gyant.

3. Cristiano Ronaldo, Portugália

Ronaldót nem kell bemutatni senkinek, de a hajába nyírt Z-betű újdonság: állítólag szolidaritásból nyíratta fejére egy agyműtéten átesett kisfiú kedvéért, akinek ő fizette a kezelését. Ha ez igaz, akkor egyértelmű, hogy a nők kedvenc portugál csatára érdemli a szavazatot!

4. Andrea Pirlo, Olaszország

A 35 éves olasz középpályás úgy néz ki, mint egy átlagos milánói üzletember, kicsit furcsa is focimezben látni, de a jelenleg a Juventusban játszó Pirlo 2007-ben az IFFHS szerint a világ második legjobb irányítója volt. Ebből a vb-ből már kiestek az olaszok, pedig elnéznénk még egy darabig, ahogy Pirlo kocorászik fel-alá a pályán. Hogy a hajáról is mondjuk valamit: ez a hosszúság elég unpraktikus, a galéria képein jól látszik, hogy milyen szarul néz ki, ha Pirlo megizzad. Vagy ön szerint nem? Akkor szavazzon rá!

5. Panagiotis Kone, Görögország

A görög középpályás haja nem egyedi, mert hát a zselé tényleg sose kopik ki a focipályákról, de ő elég kreatívan használja. A fej tetején meghagyott, hosszabb frizura és a kitetovált kar akár egy menő hipszter fodrászfiút is díszíthetne, és a Budapest Fashion Week-en is minden pasinak ilyen frizurája  volt. Ha ön szerint menő, hogy a focipályát is divatfiúk töltik meg, szavazzon Konéra! 

6. Raheem Sterling, Anglia

A jamaicai születésű angol válogatott labdarúgó a Liverpool támadó szélsője, 19 éves éves, de már van egy lánya. Meg nagyon cuki, égnek álló kefehaja, amit jó ízléssel nem színezett ki és nem nyírt bele semmi extrát.

7. Neymar, Brazília

A 22 éves Neymar jelenleg az FC Barcelona és a brazil labdarúgó-válogatott támadója. Az elképesztően ügyes csatár eddig a fifa.com szerint 35 gólt rúgott nemzetközi meccseken, a 2014-es vb-n fájdalmai ellenére is kitartóan küzdött, de ezt az előre fésült, oldalt felnyírt süni-frizurát akkor sem értjük.

8. Guillermo Ochoa, Mexikó

A 28 éves mexikói focista jelenleg az AC Ajaccio csapatában játszik kapusként és frizurája alapján akár Fellaini testvére is lehetne. A legjobb pletyka róla az volt, amikor elterjedt, hogy hat ujja van a kezein, de ez persze nem igaz – simán csak zseniálisan véd, öt ujjal is. A brazilok ellen például igazán emlékezetest alakított ezen a vb-n, kár, hogy kiestek a hollandok ellen.

9. Szon Hungmin, Dél-Korea

A szőkített srác jelenleg a német Bundesligában szereplő Bayer Leverkusen és a dél-koreai válogatott játékosa. A 21 éves Szon Hungmin a mi titkos favoritunk ami a hajakat illeti, ilyen hülyén előre fésült, narancssárga sérót rég láttunk!

10. Paul Pogba, Franciaország

A francia középpályás guineai szülők gyermekeként született Párizs egyik elővárosában, két bátyja van, mindketten labdarúgók. Pogbát két éve ingyen engedte el a Mancheter United a Juventushoz, most körülbelül 45 millió eurót ér, ez volt Alex Ferguson eddigi legrosszabb döntése. Hogy Pogba akkor jó vagy rossz döntést hozott, amikor hajába sárga csíkokat festett, azt majd eldönti ön!

Kié a legjobb frizura?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek