Zsákruhában jótékonykodik a tini

Úgy tűnik, lassan nem telik el olyan hónap, hogy ne számolhatnánk be egy újabb olyan sikersztoriról, aminek a főszereplője még fiatalkorú. Nemrég írtunk a 16 éves lányról, aki flip flop papucsokból gazdagodott meg, most pedig Courtney Barich zsákruhája kavarta fel az üzleti élet állóvizét.

A szalagavató estéje a legtöbb lány emlékében örökre megmarad, kiváltképp Amerikában: elég csak az erről szóló filmekre gondolnunk. A legtöbben ilyenkor viselnek először menyasszonyi ruhát és a báli ruhát is hasonló alapossággal választják ki. Courtney Barich ruhája emlékezetesre sikeredett – és nem csak számára.

Barich az édesanyjával járta a várost a tökéletes darab megtalálásának céljából. Az akció sikeres is volt, hiszen rábukkantak az egyik üzletben, viszont a 700 dolláros (150 ezer forintos) árcédula elvette a kedvüket tőle. „Az autóban ültünk és nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy igazságtalanság, hogy ennyit elkérnek érte” – mondta a 18 éves lány a Today.com-nak. „Erre édesanyám azt mondta, hogy bármiben gyönyörűen festenék, még egy szemetes- vagy krumpliszsákban is. Tulajdonképpen ez adta az ötletet” – folytatta.

Barich kijelentette, hogy a saját ruháját zsákból készíti el, ha sikerült 10 ezer dollárt (2,2 millió forintot) összegyűjtenie egy Fülöp-szigeteki árvaháznak – ahova egyébként szeptemberben az osztályával együtt látogat majd el.

Courtney Barich betartotta szavát és zsákruhában jelent meg a bálon.
Courtney Barich betartotta szavát és zsákruhában jelent meg a bálon.Courtney Barich

„Természetesen én is szívesen csatlakoznék a csillogó-villogó ruhás lányok táborához, viszont úgy gondolom, hogy itt, Kanadában, nagyon el vagyunk kényeztetve. Éppen emiatt nem is fontos, hogy mit viselünk” – írta Barich az adománygyűjtő oldalán. Bár az összeget végül nem sikerült összegyűjteni a bálra (most jár 8 ezer dollárnál a 10-ből), a beígért zsákruhában jelent meg. A pénzből egyébként az árvaházban élők oktatását, étkezését és egyéb szükségleteit finanszírozzák majd. A lány ruháját ebben a cikkben találja!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek