Heti kedvenc: a tökéletes csíkos ing férfiaknak

A mai alkalommal a heti kedvenc rovatunkban a férfiaknak kedvezünk. Nemrég saját magamon is megmutattam, hogy hogyan lehet viselni a csíkos inget, ide kattintva megnézheti, ha lemaradt róla. Mivel sokoldalúságát tekintve szerintem vetekszik a fehér inggel, ezért úgy döntöttem: három olyan összeállítást mutatok, aminek ez a ruhadarab a főszereplője.

A kék ing esetében - amennyiben nem szeretnénk tetőtől talpig egy színbe bújni - kerülje a farmernadrágokat vagy válasszon a klasszikus árnyalatok helyett egy másikat. Ebben az esetben egy piszkosrózsaszín mellett döntöttem, ami remekül mutat a barna cipővel. Ne feledje: az ilyen típusú lábbelikhez is húzzon (titok)zoknit, kerülve ezzel is a fertőzésveszélyt! Ha nyáron is zakóban kell járnia, válasszon lenből készültet!

01.png
reklámanyag

Ha megteheti, hogy kicsit lazábbra vegye a figurát, ajánlom a bézs-barna színű chino nadrágokat és a szandálokat – utóbbit csak hosszúnadrággal hordja! Egy könnyű anyagból készült sál jól jön a szelesebb nyári napokon – és akkor sem fojtogat, ha kicsit melegebbre fordul az idő.

02.png
reklámanyag

Hétvégenként szívesen kirándulunk, látogatjuk meg a rokonokat vagy csak sétálunk egy nagyot. Ilyenkor nem szívesen viszünk magunkkal táskát, de félő, hogy hűvösre fordul az idő. Nekem erre a jól bevált tippem a nyakba kötött pulóver, amit nem kell cipelnem, de ha csökken a hőmérséklet, bármikor fel tudom venni. A kék-szürke-barna trió mindig működőképes, ajánlom arra az esetre, ha még csak most ismerkedik a színekkel.

03.png
reklámanyag
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek