Elena Lenina nagyon szeretne kitűnni a tömegből

A novoszibirszki születésű üzletasszony-színésznő-reality-celeb-tévés évek óta hivatalos a Cannes-i filmfesztiválra:  Elenina Lenina francia filmekben és sorozatokban szerepel, Párizsban él, de igazából a nagy áttörés még várat magára, így aztán inkább extrém hajkölteményeivel hívja fel magára a figyelmet a vörös szőnyegen.

Önnek hogy tetszik Lenina?

  • Túl erőltetett. 117
  • Szuperül néz ki! 17

A Telegraph már tavaly felfigyelt Lenina erőltetett stílusára, nekünk csak az idei, koronával keresztezett frizura tűnt fel.

Ennek nyomán most összeszedtük a színésznő eddigi Cannes-i szerepléseit, melyeket megnézhet a galériában, majd szavazhat: ön szerint jó ötlet ennyire keresni a feltűnést, vagy inkább kínos extrém frizurákkal kitűnni a valódi hírességek tömegéből? Nekünk ez a strasszos fejdíszítés még tetszik is, de a 2013-as kúpfej elég kínos.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.