Vegyen miniszoknyát, mint Szilvia!

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például miniszoknyát és dizájner-dzsekit, mint Szilvia!

Szilvia

Míg szerdán kellemes idő, kevés zápor, élénk délies szél és 19-24 fok lesz, csütörtökön viszonylag sok lesz felettünk a felhő, helyenként kisebb eső, záporeső, keleten egy-egy zivatar is kialakulhat – írja az Időkép. Az északnyugati szelet élénk, olykor erős lökések kísérhetik, 20 fok köré melegszik a levegő.

Volt már ennél jobb idő is, de ha van egy olyan menő, magyar tervezői dzsekink, mint Szilviának, ne hagyjuk a szekrényben! Szilvia a fehér kiskabát mellé fekete ruhákat és hangsúlyos aranyszínű bizsukat párosított, így tökéletes a megjelenése. Macskás nyaklánca és aranyszárú szemüvege a kedvencünk, de egy ilyen szett mindenkinek jól áll még ezek nélkül is.

Felső: USE

Ruha, cipő: H&M 

Táska: Mango

Szemüveg: Super Sunglasses

Nyaklánc: eBay

Óra: Dolce & Gabbana

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Fotó: Szécsi István / Dívány
17-street fashion-140403-IMG 9317
Fotó: Szécsi István / Dívány
18-street fashion-140403-IMG 9325
Fotó: Szécsi István / Dívány
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.