Vegyen színes blézert, mint Olga!

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például pink blézert, mint Olga!

Olga

Szerdán változóan felhős, kellemes időnk lesz, de délután nyugaton, északnyugaton, majd északon is futó zápor is kialakulhat – írja az Időkép. Az élénk délies szélben 19-24 fok közé melegedhet a levegő, tehát nem kell nagykabátot venni és mivel tavasz van, fekete helyett válasszon inkább valami színeset.

Olga szettjében külön szeretjük, hogy hajgumijának aranyozása illik a cipő orrához, valamint azt is, hogy a mintás nadrághoz egyszerű és színben harmonizáló dolgokat párosított. Egyszerű, mégis izgalmas összeállítás, melynek éke a pink blézer.

Zakó, felső, táska: H&M 

Nadrág: D&G

Topán: Zara 

Óra: Michael Kors

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Fotó: Szécsi István / Dívány
21-street fashion-140403-IMG 9334
Fotó: Szécsi István / Dívány
22-street fashion-140403-IMG 9337
Fotó: Szécsi István / Dívány
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.