Donatella Versace kezelésbe venné a brit királynőt

A plasztikáztatási mániában szenvedő Donatella Versace Lady Gaga után egyenesen II. Erzsébetet szemelte ki magának, mint a Versace-ház legújabb üdvöskéjét. Az eltorzult arcú divattervező szerint a királynőhöz remekül illene legújabb haute couture kollekciója, ezért a fejébe vette, hogy megszerzi magának a lassan 88 éves uralkodót. Eddig valószínűleg még senki sem világosította fel, hogy a lehető legrosszabb ajtón kopogtat.

2013-03-04T145857Z 1383684526 LM1E93415HV01 RTRMADP 3 BRITAIN-QU
Fotó: Andrew Winning / Reuters

Bár Donatella Versace szerepe megkérdőjelezhetetlen a XXI. század divatjában, azért még az ő hatalma és népszerűsége sem elég hozzá, hogy azt öltöztessen, akit csak akar. Az olasz tervező a lehető leglehetetlenebb személyt, a konzervatív, de színekben gazdag öltözködéséről híres II. Erzsébetet szemelte ki magának, akivel legújabb, a párizsi divathéten már bemutatott haute couture kollekcióját népszerűsítené.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

"A királynő maga a megtestesült couture. A mostani kollekcióm legütősebb színeibe, halvány rózsaszínbe, sötét és világos lilába öltöztetném, de az egyik legnagyobb álmom, hogy egyszer feketében is láthassam" - részletezte terveit a Sunday Timesnak a magát a királynő személyi stylistjának képzelő Versace. Sőt, a királynő óta a britek első számú divatikonját, Katalin hercegnét is kiszemelte magának. "Middletonnak tökéletes teste van, ezért gyakorlatilag minden jól áll neki" - indokolta buzgóságát Versace. Azt azonban aligha tudjuk elképzelni, hogy a szigorú öltözködési protokollt követő família majd pont az ő, extravagáns szabásvonalairól és színvilágáról elhíresült ruháit fogja népszerűsíteni. Vajon miben képzeli el Versace a királyi család konzervatív tagjait? És hogyan gondolhatja, hogy egyáltalán belemennek?

Az Atelier Versace sejtelmes szabásvonalakkal és élénk színekkel kísérletezett idén.
Az Atelier Versace sejtelmes szabásvonalakkal és élénk színekkel kísérletezett idén.Fotó: Getty Images

Miben látná legszívesebben a királynőt?

  • Miről beszélgetünk? Egyértelműen a kék. 466
  • Csakis a sárga. 261
  • Egyértelműen a fehérben. 167
  • F.E.K.E.T.E. 159

Íme néhány valóban nagyon elegáns ruha az Atelier Versace mostani haute couture kollekciójából, amik nem biztos, hogy a királynőnek is pont ilyen jól állnának. Szavazzon, miben látná legszívesebben az uralkodót? A lábvillantó sárga, a csillogó fekete, a kék bunda vagy a mellközt szabadon hagyó fehér legyen a tuti befutó? Ön dönt, kattintson!

Mustra