A combvillantás jövőre is menő lesz Vaccarello szerint

Zanza!

Kedden utolsó állomására, Párizsba érkezett a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathét, melynek első napján felvonultatta új gyűjteményét Cedric Charlier, Julien David és Anthony Vaccarello is.

A 31 éves Vaccarello merészen szabott ruháiban több celebnő is villantott combot az elmúlt években, többek között Gwyneth Paltrow, aki a 2012-es Harper's Bazaar márciusi címlapján pózolt a designer kivágott fekete ruhájában. Az idei showt megnyitó Anja Rubik pedig a 2012-es Met Ball gálán viselte a tervező combtőig felsliccelt fehér estélyiét.

A párizsi székhelyű divatház idén sem okozott csalódást a közönségnek és rajongótáborának. Fekete, fehér és piros színű, fürdőruha-szerű nyári ruhái V és Y szabásvonalat kaptak. A háromszög alakban végződő szuperminikre és felsőrészekre pedig nagy és kerek ezüst drágakövek kerültek, de nem hiányzott a kollekcióból a tervező védjegyének számító combtőig felsliccelt szoknya sem.

Az egyre nagyobb sikereket elérő divatház trendi kiegészítőit, cipőit idén a Stella Luna nevű márka tervezőjével, Stephen Chi-vel együttműködve készítette el, ami jó választásnak bizonyult, mert a legtöbb divatszakértő elismerően nyilatkozott a kissé futurisztikusra sikerült kollaborációról – írja a vogue.com.

Bár a batikolt farmerkabátot és az itt-ott kivágott darabokat nem feltétlenül építenénk be a nyári ruhatárunkba (és a modellek sminkjét se próbálnánk ki), a V-alakú szoknyának, a mély kivágású ingeknek és a jól szabott blézereknek adnánk esélyt a következő szezonban. Nézze meg a galériában, hogy milyen nőies és fiatalos darabokban gondolkodott Anthony Vaccarello a nyárra!

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft
Blogmustra