Ryan Gosling fülbevaló: menő vagy ciki?

Ryan Gosling fülbevaló
Ryan Gosling fülbevaló

A vidám és kreatív kiegészítőiről ismert online üzlet, a Fred Flare ügyesen meglátta a piaci rést a nők csökkenni nem akaró Ryan Gosling mániájában és piacra dobott egy rajzszeg méretű fülbevalót, melyen a 32 éves színész arcképe látható – írja a jezebel.com.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb szívtiprójaként számon tartott Gosling apró arcképéért nem kérnek sokat a márkánál, mindössze 16 dollárért, 3600 forintért már fülünkben tudhatjuk a szerencsés arccal megáldott színészt.

Ha mégsem érné be egy ilyen aprósággal, szerezze be mellé azt a 2700 forintért kapható színező könyvet, melyben Gosling filmjei, például a Drive, vagy az Őrült, dilis szerelem jeleneteit lehet ábrándozva színesre satírozni.

Ön van annyira rajongó-típus, hogy beszerezze a Gosling fülbevalót, vagy inkább cikinek találja a New York-i márka otthon is könnyen elkészíthető ötletét? Szavazzon!

Rajzszeg méretű Ryan Gosling a fülben
Rajzszeg méretű Ryan Gosling a fülben
Menő! (1455) (1790) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.