Milyen bőrön mutat jobban ugyanaz a púderszínű ruha?

A megfelelő ruha kiválasztása minden esemény előtt fontos, nyáron azonban még jobban kell ügyelniük a hírességeknek, hiszen ilyenkor lehet igazán megmutatni, hogy kinek mennyire sikerült lebarnulnia és azt is, hogy éppenséggel mennyire nem. Nemcsak a színeket, de az árnyalatukat is helyesen kell megválasztani annak érdekében, hogy ne fessenek ír diáklányként egy-egy jeles összejövetelen.

Úgy tűnik, a púderrózsaszín ruha tökéletes döntés akkor is, ha kellemesen napbarnított a bőrünk és akkor is, ha úrihölgyes fehér színnel áldott meg minket a sors - legalábbis ezt mutatja Kylie Minogue és Vanessa Hudgens példája. Társult még melléjük egy anya-lánya páros Kris Jenner és Kim Kardashian képében, de bekerült a válogatásba Jennifer Lopez is.

Kylie Minogue vs. Vanessa Hudgens

Önnek kin tetszik jobban a Moschino-ruha?

  • Vanessa Hudgens 2282
  • Kylie Minogue 1431

Kylie Minogue még tavaly ősszel jelent meg ebben a Moschino ruhában egy eseményen, Vanessa Hudgens pedig pár nappal ezelőtt választotta szintén ugyanazt. A két kép között az egyik legnagyobb kontraszt a hírességek bőrszíne: Minogue decens fehérségét ellensúlyozza Hudgens egzotikus megjelenése.

Az énekesnő fekete színű kiegészítőit nem teljesen érezzük a legjobb döntésnek, a pezsgőszínű cipő viszont meglepő választás és telitalálat! Tökéletes példája annak, hogy nem kötelező mindig ugyanolyan színű ruhát, kiegészítőt és lábbelit viselni. A színésznő ezzel szemben sötét nude színű platformos magas sarkút húzott hibátlan lábaira, ékszerek közül inkább gyűrűket választott, haját pedig feltűzte, hogy a ruha jobban érvényesüljön.

Kim Kardashian vs. Kris Jenner

Ki mutat jobban feketében?

  • Kris Jenner 1784
  • Kim Kardashian 1567

Nem ez az első alkalom, hogy anya és lánya összeöltöznek, így biztos, hogy nagyon hasonló az ízlésük. Kim Kardashiant áprilisban kapták lencsevégre abban a ruhában, aminek a mását édesanyja is felvette pár héttel később. Kardashian nagyon szenvedett a terhesség alatt, hogy olyan öltözéket találjon, ami előnyös oldalról mutatja meg a megváltozott testformáját, ez azonban ritkán sikerült neki.

Az MTV Movie Awards-ra egy fekete, denevérujjú, testre feszülős ruhát választott. Hozzá egy drága aranyláncot vett fel, lábaira pedig hegyes orrú, szintén fekete cipőket húzott. Nem a legmerészebb döntés, de néha biztosra is kell menni.

Jenner is a statement nyakláncok híve, ehhez a ruhához egy óriási, tekintélyt parancsolót vett fel. Körmeit feketére festette, ujjaira csillogó köves gyűrűt húzott, lábaira pedig fekete bokacsizmát.

Jennifer Lopez vs. Marisa Miller

Kin állt jobban ugyanaz a ruha?

  • Marisa Miller 2302
  • Jennifer Lopez 1287

Jennifer Lopeznek és Marisa Millernek is hasonló ruha tetszett meg, igaz más színben. Jennifer Lopez a fekete mellett döntött, amihez ugyanolyan színű platformos, az elején szegecsekkel kivert magas sarkút vett fel. Metálos karkötőket választott, a ruha pedig láttatni engedte formás idomait, így nem is volt szükége több kiegészítőre.

Marisa Miller ezzel szemben a kék színt preferálta, amihez nude, nyitott orrú cipőt választott. Ő is inkább a testére irányította a figyelmet egyrészt a ruha átlátszó részeivel, másrészt nem vett fel olyan kiegészítőt, ami elterelte volna a kíváncsi tekinteteket a kidolgozott hasáról vagy tökéletes lábairól.

Mustra