Használjon tampont, különben felfalja egy cápa!

Bizarr reklámmal rukkolt elő az egyik amerikai tamponmárka, amiben az éppen menstruáló nőt úszás közben széttépi egy cápa. A reklám erős képi tartalmával bizonyára azt sugallja, hogy a kritikus napokon mindenképp használjunk tampont, ellenkező esetben akár az életünkbe is kerülhet.

A szürreális reklám első húsz másodpercben egyáltalán nem is sejteni, miről van szó. Két tökéletes testű nő éppen a napsütést és a homokos tengerpartot élvezi, ám amikor a negyven fokos kánikulában megmerítkeznének a tenger lágy hullámaiban, egyikőjüket széttépi egy cápa. Mivel a ragadozók kiszagolják a vért a vízben, így a reklám végülis jogosan alapoz a cápák kifinomult érzékszerveire, azt viszont bizarr látni, ahogy a mit sem sejtő nő ordít, miközben végtagjai szanaszét repkednek a levegőben csak azért, mert mensturációjával magára haragított egy cápát.

Bár a reklámot egyelőre csak Oroszországban vetítik, az angol szlogen miatt valószínűleg a brit képernyőkön is hamarosan találkozhatnak vele, ám egyes felvetések szerint nem is igazi reklámról van szó, hanem a nemsokára debütáló Movie43 című film előzeteséről. A nézőkből egyelőre vegyes reakciókat váltott ki: vannak, akiknek rögtön a szívébe lopta magát, mások szerint viszont egyáltalán nem vicces a brutális cápatámadásokkal viccelődni – írja a Daily Mail. Azért emlékezetes reklámra sikerült, az biztos.

Mustra