Designercipő nem való puffadt lábra

Kim Kardashian júliusban fog szülni – a napokban tudta meg, hogy lányt vár – ennek megfelelően egyre gyarapszik súlya, ezzel párhuzamosan pedig lába is egyre jobban vizesedik. Mindennek ellenére nem mond le a magas sarkakról, se a designer-papucsokról, melyek valószínűleg kifejezetten keskeny lábfejre készülnek, mert Kardashian lábfeje mindegyikről lelóg. A magassarkú cipőkben nézni is rossz, hogy egyensúlyoz a celebnő, a galériában megbizonyosodhat erről!

Egyébként ahogy közeledik a szüléshez, úgy húz egyre kevesebbszer magassarkút Kardashian, de jobban tenné, ha szűk Gucci szandálok helyett inkább keresne széles lábfejre illő cipőket – ezzel mondjuk nem lenne könnyű dolga. Mi a celebnő legtöbb tűsarkújában meg se tudnánk mozdulni, minden tiszteletünk az övé, de attól még elég kínos látvány a megnyomorított lába. Ön szerint menő designercipőkben végigcsinálni egy terhességet akkor is, ha egyáltalán nem állnak jól ezek a lábbelik, vagy ciki, hogy Kardashian egyfolytában kötözöttsonka-lábbal mászkál?

Menő! (1751) (2219) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.