Mihalik Enikő is Cannes legrosszabbul öltözöttei közt

Cannes a legtöbbször a csillogásról szól, azonban mint minden eseményen, itt is vannak olyan celebek, akik nem tudnak vagy nem akarnak rendesen felöltözni. Igaz, hogy naponta többször kell ruhát cserélniük például az ünnepelt színésznőknek, ez azonban nem mentség, hiszen sokan még a frizurájukat is ilyen gyakorisággal váltogatják.

Galériánkban olyan képeket gyűjtöttünk össze a filmszemléről, amiken tipikus bakikat követnek el a sztárok vagy csak egyszerűen ízléstelenek. Láthatunk példákat arra, hogy a tökéletes testtel is el lehet bánni egy rosszul megválasztott ruhával, de olyanok is akadnak, akiknek a polgárpukkasztás az elsődleges céljuk.

Ön például megjelenne az eseményen úgy, hogy a mellét takaró ruhát csak a jóindulat tartja a helyén? Esetleg talpig flitterben aranyékszerekkel megbolondítva? Többen is úgy gondolták a meghívottak közül, hogy ez teljesen természetes, a fotósok pedig megfeszülve várták, mikor bukkan elő egy-egy olyan testrész, aminek nem kéne.

A galériából azt is megtudhatjuk, hogy sajnos nem a legjobb ötlet – a manapság amúgy nagyon népszerűnek számító – kivágott ruhában megjelenni egy eseményen akkor, ha a bordáink kilátszanak, a hasunk pedig majdnem behorpad.

A legnagyobb meglepetés azonban Mihalik Enikő feltűnése volt Roberto Cavalli mellett, talpig a tervező csiricsáré ruhájában. Kár, hogy a modellről alig készültek képek a fesztiválon, nem úgy, mint kolléganőjéről, Palvin Barabaráról, és ez a fotó is, ami készült, nem a legszebb oldalát mutatja Mihaliknak.

Sajnos nem választott jól másik kedvencünk, Tilda Swinton se, és hiába sokak példaképe Aimee Mullins, most anakondának öltözött és nem tette jól. A galériában szerepel még Roman Polanski mélyen dekoltált neje és Uma Thurman lepényalakba kényszerítette melle, kattintson!

Oszd meg másokkal is!
Mustra