Nadrágos nők a vörös szőnyegen

Cannes-ban mindenkinek a legjobb arcát kell mutatnia, naponta minimum kétszer át kell öltöznie, a színésznőknek minden konkurensnél szebbnek kell lenniük. A legtöbb amerikai celebnő drága designer kreációkban, a legújabb, nemrég bemutatott szettekben pompázik, de a legtöbbször szoknyában gondolkoznak a stylistjaik. Nagy bátorság bevállalni egy overált vagy egy maszkulin, nadrágos szettet, ha nem áll jól, rögtön a legrosszabbul öltözöttek listájára kerül vele az ember.

Az idei filmfesztiválon Berenice Bejo, Carey Mulligan és Jennifer Lawrence mert nadrágban a fotósok elé vonulni, és jól tették. Mondjuk olyan márkákban, mint a Louis Vuitton, vagy a Dior, nehéz mellényúlni.

Ki a legjobb nadrágban?

A képen látható Berenice Bejo tetőtől-talpig Louis Vuittonba öltözött, és szerencsére nem az unalomig ismételt kockásba, hanem egy ritkán látott kék overálba. A mellrész betoldása és a fekete masni különlegessé teszi a szettet, és a férfias, kicsit munkaruha hangulatú darabot nagyvilági, elegáns ruhává teszi.

Carey Mulligan a Nagy Getsby-t hirdeti egyfolytában, a csapból is ő folyik, így tulajdonképp adta magát, hogy rengeteg estélyi ruhája mellé bepasszintsanak egy különleges dekoltázzsal megspékelt, fekete overált. A Balenciaga érdekes és csinos ruhájához egy nőies magassarkút és fekete napszemüveget is vett a színésznő.

Jennifer Lawrencet és Dior ruháit már kezdjük kicsit unni, és ez a tök egyszerű, fekete overál sem egy különleges darab szerintünk, de végülis jól áll neki. Ön szerint? Lawrence a legszebb nadrágos nő Cannes-ban, esetleg Bejo, vagy Mulligan néz ki legjobban overálban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra