Palvin Barbara a Youtube-bal edz

Palvin Barbara csupán 19 éves, mégis már a legfelkapottabb topmodellek közt emlegetik. Bár csak 2010-ben debütált egy Prada shown, két évre rá már őt választották a L'Oréal Paris nagykövetének. Számtalan címlapfotót tudhat a háta mögött, sőt, a brit Vogue az orosz szupermodellhez, Natalia Vodianova-hoz hasonlítja. A L'Oréal Melbourne Fashion Fesztiválján a helyi Vogue egyik munkatársa is felfigyelt a jogi karra készülő magyar lányra, kapott is az alkalmon, és jól kifaggatta Palvint többek az öltözködéséről és alakjának titkáról – mi mást kérdezett volna a mindenkivel szívesen fotozkodó, cuki tinilánytól?

Kiderült, hogy sok modellel ellentétben Palvin nem sanyargatja különböző diétákkal magát, mivel állítása szerint leginkább a genetikának köszönheti karcsú vonalait, így szinte bármit megehet, ami csak elé kerül. "Fiatal vagyok, szóval bármit megehetek, amit akarok" – mondta a modell, hogy még többen irigykedhessenek rá.

A testmozgás fontos a 19 éves modellnek, de Palvin a nyugodt, lassú edzések híve, például Pilates-re jár, jobban mondva Youtube-ról néz oktatóvideókat. "Pilatesezem, ez a legjobb számomra, mert bármilyen erőnléti sportot végzek, haamr bedurrannak az izmaim. Nagyon könnyen erősödöm, mert sokat sportoItam korábban! Egy Youtube videóra tornázom, beütöttem, hogy 30 minutes intense pilates, és meg is találtam” – mondta a modell a lapnak.

Az ausztrál rendezvényen Palvin egy elegáns Chloé ruhában, és ahhoz illő Louboutin cipőben jelent meg, csillogott, mint a legtöbb vörösszőnyeges rendezvényen, ahová meghívják. Nincs kedvenc tervezője, és a hétköznapokon nem is öltözik designerruhákba – jobban mondva a lehető legtrendibb módon keveri a tervezők feltűnő darabjait olcsó fast fashion cuccokal.

"Amikor dolgozom, mindig kényelmesen öltözöm. Sportosan. Csak edzőcipő (persze az Isabel Marant féle magasított verzió), skinny farmer és egy egyszerű póló szokott lenni rajtam. Nincs kedvenc tervezőm. Ha valami tetszik, nem nézem, hogy márkás-e, csak simán megveszem" – nyilatkozza a lassan topmodellé érő magyar lány.

Palvin persze a munkájáról is beszélt, és az afféle lózungok mellett, mint hogy a legjobb a modellkedésben az, hogy rengeteg emberrel találkozhat, valamint különböző kultúrákat ismerhet meg, azt is elárulta, hogy amikor a L'Oreal nagykövetnek választották, azt hitte rossz számot hívott ügynöke. "Felhívott az ügynököm, hogy én kaptam a címet. Megkérdeztem, hogy tényleg a jó számot hívtad? Nem valaki mást akartál tárcsázni?" – mondta Palvin a Vogue-nak.

Ha szereti Palvint, nézze meg galériánkban a modell pár vörösszőnyeges vonulását, munkáit és Glamour díjátadós cigánykerekét is!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek