no

Celebnők, akik fordítva vették fel az estélyit

Sigourney Weaver nemrég a SAG gálán jelent meg egy fekete selyem Lanvin estélyi ruhában, mellyel szinte azonnal felkerült a díjátadó legrosszabbul öltözött hírességei közé. A 2295 fontos (785 ezer forintos) designer ruháról – amit Alber Elbaz valószínűleg személyre szabott a színésznőnek – utólag derült ki, hogy fordítva volt látható Weaveren.

Mi a legtöbb esetben nem vagyunk ellene a hollywoodi trendeknek, így aláírjuk, hogy, vannak olyan ritka esetek, amikor működik a fordított ruha megoldás a vörös szőnyegen. Természetesen nem a 63 éves színésznő az egyetlen, aki szándékosan döntött úgy, hogy a ruha mély, V-dekoltázsát a hátán viseli. 2008-ban Rachel Bilson fekete, kövekkel díszített Chanel koktélruháját fordította meg, ami annyira nem volt drasztikus, mint Weaver esetében – írja a huffingtonpost.com.

Mit gondol a fordított ruhákról?

A bizarr jelenség izgalmas összeállításokra sarkallta a celebnők stylistjait. Ennek hatására lépett fordított ruhában az NME Awards vörös szőnyegére az MTV szőke műsorvezetője, Laura Whitmore is, aki fekete-fehér, testhezálló Lacoste ruháját fordította meg. Az 1985-ben született Whitmore a félreértések elkerülése miatt szinte azonnal kiírta Twitter oldalára, hogy szándékosan viseli így falatnyi ruháját.

Emily Blunt egy tavaly áprilisi filmpremieren jelent meg Carolina Herrera 2012-es őszi kollekciójának éjkék-fekete összeállításában, a ruhához tartozó kiskabát eleje azonban a színésznő hátán volt látható az eseményen.

Az egykori Disney csillag, Demi Lovato a 2011-es Latin Grammy díjátadón lépett egy gyönyörű, bordó színű Roland Mouret estélyiben a vörös szőnyegre. A köldökig kivágott ruháról később kiderült, hogy a kivágást eredetileg a hát szabadon hagyására képzelte el a divatház tervezője.

A mélytorkos filmjelenetet bevállaló Amanda Seyfriedről nehezen tudjuk elképzelni, hogy 2010-ben, a' Mother and Child' című film Los Angelesi premierjén véletlenül vette volna fel fordítva a Bodyamr őszi kollekciójának cipzárral ellátott, nyomtatott selyemruháját. A bordó-szürke miniruha szerintünk így, cipzárral az elején sokkal bevállalósabb és figyelemfelkeltőbb volt, mintha rendeltetésszerűen viselte volna.

Nem volt azonban nyilvánvaló Angelina Jolie 2009-es SAG gálán viselt kék Max Azria ruhájának megfordítása, melyről később a színésznő stylistja, Jen Rade a US Weeklynek elmondta, hogy ezzel a csavarral kívánták különlegessebbé tenni a megjelenést. Ön mit gondol, sikerült a színésznőnek emlékezetessé tenni a vörös szőnyeges pillanatot egyszerű és elegáns ruhájával, vagy inkább hatásvadásznak találja az esetet?

Anne Heche egy 2008-as kaliforniai eseményre nézte be fekete ruháját, melynek felső része inkább egy strandruhához hasonlított, mint estélyi viselethez. Az elöl pántokkal összefogott, hosszú ruha egyébként nem állt rosszul a szőke színésznőnek.

Celine Dion azonban határozottan tudta, hogy 1999-ben viselt Dior nadrágkosztümjének zakóját fordítva képzelte el a divatház tervezője. A túlméretezett, kalappal és napszemüveggel felturbózott együttest abban az évben – szerintünk nem alaptalanul – a vörös szőnyeges események egyik legrosszabb outfitjének választották meg a divatszakértők.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek