Megnyitott a Massimo Dutti pesti üzlete

A Zarát, Bershkát és még oly sok spanyol márkát tömörítő Inditex csoport magasabb árfekvésű, minőségi ruhákat kínáló üzlete is megnyílt végre Budapesten, a Fashion Street és a Deák Ferenc utca sarkán. A Massimo Dutti komolyabb, kifinomultabb stílusú a Zaránál, minősége is jobb, de árai is magasabbak ennek megfelelően. Nincsenek nagyon trendi darabok, szegecsek és giccses holmik, a klasszikus elegancia jellemzőbb az üzlet kínálatára.

A női osztályon elsőre kinéztünk egy blúzt, ami ugyan 19995 forintba került, de valóban 100% selyemből készült: a Zaránál például a selyemnek tűnő ingek általában 10 ezerbe kerülnek, és 100% poliészter az összetételük… Szőrmés kiskabátot 65 ezerért találtunk, piros farmert 14995 ezer forintért.

Az összességében elmondható, hogy jó hozzáérni a ruhákhoz, melyek valóban igényesen vannak elkészítve és az anyagok is minőségiek. A kiszolgálás udvarias és az üzlet berendezése is azt közvetíti, hogy minőségi boltban vagyunk, ennek megfeleően kell viselkednünk és meg is kell fizetnünk ezt a luxust, ha vásárolunk.

Férfi- és gyerekosztály is nyílt a Benetton helyén kialakított üzletben: a galériában megnézheti, miket láttunk a nemrég nyílt üzletben és mennyiért!

Mustra