Mihalik Enikő erotikus videóval reklámoz divatmagazint

A nemrég a Document Journalban vad délutáni sétát lejtő Mihalik újabb erotikus anyaggal lepte meg a divatrajongókat. A Sanchez és Mongiello által készített fotók után lengyel kolleganője, Anja Rubik erotikus magazinjának promóvideójában látható viszont a békéscsabai szupermodell.

A hetekben újraindult, női érzékiséget bemutató magazinnak nem ez az első rövid klipje, meztelen modellekkel felturbózott pszichedelikus videót forgatott már a lapnak Kanye West és Barnaby Rober is. Mihalik egyperces, kifejezetten szexuális jellegű kisfilmje fülledtre és művészire sikerült egyszerre, minden megtörténik, ami csak történhet, ha egy férfi és egy nő összejön. A húszas éveiben járó modellt az X névre keresztelt videóban a legnívósabb divatfilmekért felelős páros, Jaime Rubiano kreatív igazgató és Jason Last filmkészítő rendezte, Anna Schiffel stylist közreműködésével.

Mihalik nem először látható a 25 című magazinban, két évvel ezelőtt Derek Kettela fotóművész készített már a modellel egy hasonlóan művészi és érzéki sorozatot, melyben Mihalik testén Gustav Klimt hiperrealisztikus képei elevenedtek meg. Az árnyékkal és fénnyel kísérletező anyagot ide kattintva megnézheti.

A magyar szupermodell ruhában is látható volt az elmúlt napokban. Rétegesen felöltözve, bohém darabokban pózol a mexikói üzletlánc, az El Libro Amarillo 2012-es őszi katalógusában David Roemer képein. A jelenleg is zajló New York-i divathéten is feltűnt a kifutókon, többek között ő zárta a Cushnie et Ochs 2013-es tavaszi-nyári divat showját is – írja a models.com.

Oszd meg másokkal is!
Mustra