Méhlepényes sampon az új menőség

A placenta régi, bevált szépségápolási termék – már ahogy vesszük. Növényi placentát már mi is kentünk hajunkra, állatit pedig Polgár Kriszta szokott és azok, akik megengedhetik maguknak. De mostantól új időszámítás kezdődik, széles tömegek számára lesz elérhető az állati méhlepénnyel megbolondított sampon.

place

Venne méhlepényes sampont?

  • Nem, gusztustalan 153
  • Igen, mert egészséges 71
  • Nem tudom, ha divat lesz, talán 24

A placenta öregedésgátló, sőt fiatalító hatású, egy baj van vele, hogy drága: eddig leginkább Victoria Beckham engedhette meg magának a 320 fontos (114 ezer forint) kozmetikai kezeléseket – írja a Daily Mail. Most azonban a La Bella sampon és balzsam azt ígéri vevőinek, hogy különleges placenta enzimet kevernek termékeibe, melyeket az Amazon.com-ról is meg lehet rendelni. A termékekben tehén és birkaplacenta kivonat található, melyek régóta bevett összetevők a kínai orvoslásban. A Hask Placenta termékek tényleg nem drágák, 4 és 17 dollár (900-3800 forint) között az áruk, ezeknél jóval drágább méhlepény nélküli samponok is léteznek. Ön venne méhlepényes sampont, mert az jó a hajának? Egyáltalán: elhiszi, hogy ez jó önnek?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.