no

5 arcmaszk, ami 5 perc alatt hidratál

A mozgalmas életvitel nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a szépségápolásról. Megkerestük az öt leggyorsabban és legkönnyebben feltehető arcmaszkot a piacon, melyektől a bőr ragyogó és friss lesz anélkül, hogy sok pénzt, vagy öt percnél több időt pazarolnánk rá.

stockfresh 1556318 funny-housewife-beauty-green-clay-mask sizeM
stockfresh 191755 cosmetic-mask sizeS

Hollywood legismertebb bőrápolási szakértője, Kate Somerville bőrgyógyászokkal és kozmetológiai szakemberekkel együtt készítette el a Quench Hydrating Mask-ot, ami az öt perces arcpakolások kategóriájába tartozik. A hyaluronsav tartalmú speciális hidratálókrém az allantoint és B5 vitamint tartalmazó panthenol segítségével pótolja a folyadékot, lágyítja a bőrt és a sejteket, miközben az uborka- és füzikekivonat csökkenti a bőrpírt és megnyugtatja az érzékeny területeket. A krém a Neiman Marcusnál 45 dollárba, 10100 forintba kerül.

A bőrt mélyen tisztító Freeze 24-7 egy méregtelenítő/arctisztító habzó maszk, aminek két perc alatt megmutatkozik hatása. A napi használatra ajánlott zöld gél lenyűgöző munkát végez, nyugtatja az irritált bőrt, eltávolítja a felesleges zsírt és szennyeződést. Már a leöblítésénél is láthatóan puhább, rugalmasabb a bőr. A bio rizskorpát és hidrolizált szójafehérjét tartalmazó krém ára 65 dollárba, 14600 forintba kerül.

A Super by Dr.Nicholas Perricone három perces arcmaszkjánál már nem is lehetne egyszerűbb. A kellemesen édes illatú krémet három percig kell az arcon hagyni, majd lemosni. A gyömbért tartalmazó krém nem szárad, a bőr felfrissül tőle és puha tapintású lesz. A bőr gyors vitalitását és ragyogását visszaadó krémet hetente egyszer javasolt alkalmazni. Az ára 50 dollár, 11200 forint.


A Sisley-Paris által kifejlesztett frissítő gélmaszkot az abszolút dehidratált, igénybe vett bőrre fejlesztették ki. Alkalmazása csupán három perc, hatása megszünteti a stressz és a fáradság jeleit, továbbá a bőr szinte azonnal feszesebbé és rugalmasabbá válik – írja a spalook.com. A magas koncentrációjú hidratáló és tonizáló krém írisz, liliom, rózsa és F-vitamin pótlására szolgáló szezámkivonatot tartalmaz. A minden bőrtípusra alkalmazható krémet hetente két-három alkalommal tanácsos használni. A Sisley Gel Mask ára 136 dollár, 30500 forint.

A Clinique Turnaround Instant Facial krém öt perc alatt hozza helyre az intenzíven irritált és stresszes bőrt. A nagy teljesítményű krém segíti a felszíni sejtek megújulását és azonnal frissebb, élénkebb és egyenletes tónusú bőrt varázsol. Az olajmentes krémet hetente 2-3 alkalommal használjuk, ára 8200 forint.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra