Nem lesznek meztelen modellek a 2013-as Pirelli naptárban

A művészi és nagyon meztelen képeiről híres Pirelli naptár 2013-as kalendáriumát a fotóriporterrel, Steve McCurry-vel készíteti el, aki olyan neveket követ a negyvenéves naptár történetében mint, Terry Richardson, Karl Lagerfeld vagy a tavalyi sorozatot készítő Mario Sorrenti. – írja a Corriere della Sera. A 2012-es fotókat Korzikán lőtték a legdögösebb szupermodellek főszereplésével, mint Kate Moss, Lara Stone, Malgosia Bela, Joan Smalls, Saskia de Brauw, Milla Jovovich, Guinevere Van Seenus, Isabeli Fontana, Rinko Kikuchi és Margareth Mad.

Leghíresebb háborús fotója
Leghíresebb háborús fotójaClemens Bilan

A következő évben várhatóan egy egészen más irányt kap az eddig erotikus töltetű sorozat, ugyanis a nemzetközileg elismert McCurryhez nem áll annyira közel a divat világa, mint elődeihez, a háborús övezeteket megjárt fotós legismertebb képe az 1985-ben megörökített zöld szemű afgán kislányról készített ' A zöld szemű lány portréja' című kép, mely a számos díjjal jutalmazott National Geographic címlapnak köszönhetően bejárta a világot.

Steve McCurry
Steve McCurryRingo H.w. Chiu

„Olyan nőket szeretnék lefotózni, akik anélkül is szexik, hogy meztelenek lennének” – mondta McCurry. A rejtélyes és rendhagyó ábrázolásmódra még várni kell, a munkálatok még csak májusban kezdődtek el Brazíliában. Arról sajnos még nincs hír, hogy a 12 szerencsés lány között lesz-e magyar modell, de az első múzsa neve kiszivárgott, Karlie Kloss már biztos, hogy szerepel a 2013-as naptárban. Nézze meg a tavalyi fotózásról készült kisfilmet és a még ruhában pózolható modelleket.

Oszd meg másokkal is!
Mustra