Kinek áll jobban Alexander McQueen piros ruhája?

Katalni hercegné a II. Erzsébet trónralépésének 60. évfordulóját ünneplő hajófelvonulásra egy piros Alexander McQueen ruhát választott a tervező 2011-es kollekciójából. A divatszakértők egy részének tetszik a döntése, mondván, a feltűnő, mégis egyszerű ruhában nem ragyogja túl a fehérbe öltözött királynőt, mások szerint viszont megint Katalin viszi a prímet, ami ez esetben udvariatlanság.

Kinek áll jobban a ruha?

Katalinról rég tudjuk, hogy az ésszerű spórolás híve, így nem meglepő, hogy nem a legújabb McQuen kollekcióból választott ruhát magának, az viszont annál érdekesebb, hogy Kate Middleton két nem túl kedvelt celebtől inspirálódott: Kim Kardashian és Tulisa Contostavlos ugyanis már viselt az övé hasonló ruhát 2011-ben. Míg a hercegné szokásos nude L.K. Bennett cipőjével vette fel a piros ruhát öv nélkül, Lock & Co kalappal, Kardashian kígyómintás Louboutinnel és Jimmy Choo táskával viselte 2011 augusztusában a ruha rövidebb, ujjatlan verzióját. Tulisa Contostavlos is rövidebb és ujjatlan verzióban választotta a McQueen ruhát –anno a katalógusban is úgy szerepelt–, ő egy X-Factor meghallgatásra vette fel tavaly júliusban (képet itt talál róla).

Bár Kardashian és Middleton majdnem ugyanazt a ruhát viselik, annyira különböző a testalkatuk és stílusuk, hogy első ránézésre fel sem tűnik, hogy összeöltöztek. Ön szerint kin mutat jobban a McQueen ruha? És melyik fazon szebb: az ujjatlan, mini, vagy a hosszított?

Oszd meg másokkal is!
Mustra