Minden idők legbénább farmernadrágjai celebeken

A fűzős, a szőrös, a kezes-lábas, a kívül gombolós, a gyárilag szakadt vagy a rojtos, mind olyan farmer trendek, amiket szívesen elfelejtenénk. Celebek következnek, akik bevállalták, és biztos, hogy megbánták.

Farmert legalább annyira macerás választani, mint cipőt. A rengeteg szett alapdarabját képző, időtlen farmernadrágért hírességek is rajonganak, így nem volt nehéz összeállítani listánkat minden idők legrosszabb és legelőnytelenebb farmernadrág-hóbortjairól. A XXI. század legelején Mary J. Blige fűzős kezes-lábas farmert népszerűsített, Milla Jovovichnak kívül gombolós farmernadrágja volt, Chernek ,ha nem csillogott a farmernadrágja, akkor trapézfarmerében volt csipkebetoldás.

A Destiny's Child a kék vászon minden centijét kirojtozta derékrésztől a farmertopig, Paris Hiltonnak pedig –leírni is rossz– szőrmével kivarrt farmernadrágja volt. A 33 éves Jennifer Love Hewitt 2004-ben a Nickelodeon Awards vörös szőnyegén nem alkalomhoz illő nagyestélyiben jelent meg, hanem földet súroló trapézfarmerben. Mindehhez Hewitt egy  csillogó topot választott, ami mégsem tette alkalmibbá aznapi szettjét.

Méretekkel nagyobb szakadt farmerrel túlozta el öltözékét 2003-ban Donna Karan, akin aznap este nem a farmer volt az egyetlen ijesztő. Ugyanebben az évben Kate Beckinsale angol színésznő is a bő fazon mellett döntött, bár nem tette volna, több szempontból is rossz választásnak bizonyult a sokoldalú, zsebekkel teleaggatott nadrág, melyhez fekete, átlátszó alkalmi felsőt viselt a színésznő. De nagy rajongója a szakadt farmernek Miley Cyrus, Nicole Richie és Olivia Palermo is.

Missy Elliot 2004 óta sokszor látható Adidasban, mivel abban az évben tervezett együtt a sportmárka először az énekesnővel a 'Respect Me' együttműködés keretében. Az old skool vonalat képviselő darabok közül az óriás Adidas logós, szakadt, földet súroló farmernadrágot azért kihagyhatta volna a ruhatárából.

Nem értjük Paula Abdult sem, aki 2005-ben viselt feltűrt farmernadrágot, melyhez csillogó vastag övet, és a csizmája színével megegyező spagetti pántos topot választott. 2005 elképzelhető, hogy a feltűrt nadrágok éve volt, vagy a hírességek szerettek volna alacsonyabbnak tűnni magasságuknál, de Fergie a The Teen Choice Awards-on még a kantáros farmernadrágja alját is feltűrte. Jennifer Anistonról sem gondoltuk volna még 1998-ban, hogy ő az a nő, akin bármi jól áll: köldökig érő, répafazonú farmerját  feltűrve hordta, mindehhez magastalpú papucsot és szemüveget választott – mégse nézett ki olyan rosszul.

2012 nyári farmertrendjéhez elég egy boyfriend nadrág is, de menő a skinny jeans is fiús alkatúaknak, ami még a lábakat is hosszabbnak mutatja. A hetvenes évek alapdarabja, a trapéz sem idén fog kimenni a divatból, szerencsére a körte alakúaknak igazán előnyős a magasított dereka miatt. Az egyenes szárú fazon, ami átmenet a trapéz és a skinny között szinte mindenkinek jól áll, sőt ez a vonal mutat legjobban magassarkúval és lapos talpú cipővel is.Önnek melyik a kedvenc farmer-típusa?

Oszd meg másokkal is!
Mustra