Mangababaként él egy amerikai tinédzser

Dakota Rose egy 16 éves amerikai lány, akinek fotói és blogja mostanában ázsiai és arab közösségi oldalakon pörögnek, merthogy úgy néz ki, mint egy élő baba. A DamnCoolPictures következetesen barbibabázza, de mi átlátunk a szitán, és az ázsiai, manga-és animekultúra hatását látjuk megnyilvánulni megjelenése minden egyes részletén.

Képre kattintva videó jön!
Képre kattintva videó jön!

Dakota Rose természetesen druszájára, Dakota Fanningre is hasonlít kicsit, gyanakszunk is, hogy ez csak művésznév. Az igazit azonban nehéz

Milyen?

  • Cuki 5481
  • A kettő együtt 3524
  • Ijesztő 2713

kideríteni, mert bár számos kamuprofilja van a Facebookon, igazi nincs neki. Pedig egész sok rajongót gyűjthetne (példa rá itt és itt), és még magyar utánzója is van, tadám.

Blogjáról sajnos nem sok derül ki róla azon kívül, hogy egy megjelenés-mániás, meglehetősen üresfejű kislány, aki kicsit olyan, mint egy levillantott őzgida, valamennyire tud japánul, és szeret selymes mókusfarkat simogatni. Emellett ügyesen fésülködik, és sok ruhája van.

A feje ijesztő, de sok a ruhája - katt!
A feje ijesztő, de sok a ruhája - katt!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.