Béna téli cuccokban pihentek a sztárok Aspenben

Nem akartuk a szívünket fájdítani tengerparton, bikiniben karácsonyozó celebek fotóival, inkább megnéztük, mi a helyzet Aspenben. A sztárok kedvenc téli üdülőhelyén az ünnepek környékén ismét sok ismert és kevésbé ismert híresség töltötte a szabadságát. A semmi különös síszerkók mellett néhányan viszont igen meglepő dolgokat húztak a fejükre-lábukra. De csak hogy ismét Önök szavahassák meg, melyikük a legbénább!

Az egészről Melanie Griffith tehet, nála tűnt fel először, hogy a síparadicsomban valami nagyon nem stimmel. A sivár arcú színésznő kicsit snassz, de praktikusnak tűnő piros-fekete szettjével még nem is lenne gond, mi is ilyenben nyomjuk idén.Talán látott rólunk egy fotót és rájött, hogy ő mégcsak  egy celeb, kéne valami csavar ebbe a szettbe? Talán így kerülhetett piros tolldíszítés a snassz fekete sapkára.

Kate Hudson több sebből vérzik, és a furcsa rövid bőrkabát, amibe a színésznő épp látványosan készül belefagyni, már szinte nem is zavaró a rettenetesen előnytelen zöld nadrág + bundás csizma kombó mellett. És így még azt sem mondhatja, hogy azért öltözött föl bénán mert nem akart fázni és nem számított más. Kate benézte.

Lehet, hogy Luisana Lopilato neve elsőre nem mond túl sokat, de a csizmája miatt érdemes megismerkednünk vele. Az argentin színésznő, énekesnő és fotómodell fázós bokáját félthette, amikor egy fehér szőrös mammutcszmát választott a szűk nadrágjához. És ennek ő nagyon örült is, reméljük legalább tényleg nem is fázott.

Nicky Hilton sopizáshoz összeállított szimpla fekeze szettjét dobta föl egyezzel a kis cuki színes mellénykével. A gyermekded mintákkal, kicsit irritáló színekben pompázó darab nem tudni mire hivatott, se nem szép, se nem meleg, de legalább nem fekete, az is igaz.

Tehát akkor Ön szerint ki választott a legszerencsétlenebbül 2011 végén Aspenben?

Melyik volt a legbénább cucc Aspenben?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek