Rihanna Armani reklámja lett 2011 legszexibb reklámja

Az Advertising Age nevű brit reklámipari szaklap összeállította 2011 legszexibb reklámjainak listáját. Az első helyet Rihanna szerezte meg az Armani reklámjával - írja a Daily Mail. "Rihanna most a legszexibb. Még sosem nézett ki ennyire jól. Az alakja lenyűgöző, a képek csodálatosak" - írták a lapban az énekesnőről, aki szőkén pózolt az Armaninak.

A második helyet Orlando Bloom felesége, Miranda Kerr kapta a Victoria's Secret reklámjáért, amit szülése után néhány héttel készített.

Kate Moss, aki tavaly az első volt, idén a harmadik helyet szerezte meg a Liu Jo reklámjával, amiben félmeztelenül mutatott be egy farmert.

Gisele Bündchen, és a saját maga által a saját fenekére tervezett Hope bugyikkal a negyedik helyre futott be. Cristiano Ronaldo csaja, Irina Sejk a Luli Fama fürdőruháiban az ötödik helyet szerezte meg. Heidi Klum a saját tévéműsorát, a Project Runwayt reklámozta félmeztelenül, ez a hatodik helyet hozta neki.

Pamela Anderson a hetedik lett a Secrets in Lace harisnyacég reklámjával. Lily Aldridge a Victoria's Secrettel végzett egész éves munkájáért kapta meg a nyolcadik helyet. A kilencedik Bar Refaeli lett a saját tervezésű Passionata fehérneműk reklámjával. A tizedik helyet pedig az amerikai Kate Upton szerezte meg a Jenna Leigh-nek készített reklámjával.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.