Már hivatalosan a kisbaba a legújabb trendi kiegészítő

Arról már többször is írtunk, hogy a szupermagas sarkú cipőiről is híres Victoria Beckham milyen szívesen cipeli magával kislányát, Harpert. Teszi ezt 20 centi magasan, divatosan, moziban és plázában is. A trendi tartozékként emlegetett Harper után a spanyol Vogue legfrissebb számának címlapján a kellékek között egy kisbaba is szerepel. Igaz, ez nem az első  eset hogy a magazin csecsemőt használ kellékként egy divatanyaghoz.

A spanyol Vogue decemberi címlapja
A spanyol Vogue decemberi címlapja

A Huffingtonpost felteszi a kérdést, hogy ez a szokás cuki vagy kizsákmányoló? A címlapon Ernest Hemingway 24 éves dédunokája, Dree Hemingway néz szexin, kezében egy meztelen csecsemővel. A különc stílusú Hamingway, aki állítólag az öltözködésben szereti a szokatlan részleteket, egy szaggatott pólóban és egy körülötte hullámzó krém színű ruhában pózol, ami csodás és angyali, kalap, ékszer vagy táska helyett viszont egy pucér csecsemőt nyomni a kezébe valóban kicsit bizarr ötlet volt. Bár nem is annyira szokatlan.

A francia Vogue 2009-ben mutatta be azt a fotósorozatot, ahol Lily Donaldson modell egy kamu hassal dohányzik és egy játékbabával dobálózik hanyagul, de ott legalább nem egy valódi babát emeltek le a polcról. Viszont az tény, hogy egy pucér kisbaba pucér feneke a nők számára az egyik legvonzóbb dolog lehet, de vajon mit szólna ehhez a csecsemő?

Mi is feltesszük a kérdést, Ön vajon mit érez, amikor divatkiegészítőnek használnak egy kisbabát?

Kalap helyett csecsemő?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek