Flitteres forrónadrág és lyukas szexbugyi kislányoknak

gp-otf-out19742odv01

Ismertem egy 4 éves kislányt, aki kis veszkócsizmákban szaladgált az ovi udvarán, na az ő anyukája fogja megrendelni idén télre a Gap új kollekciójából ezt a remek kis szupermini sortot.

Az online katalógusban a Sequins are a Hoot! néven futó szett egy baglyos pólóból, szürke kardigánból, norvégmintás füles sapkából és egy mamutcsizmából áll, amihez ha egy harisnya-szoknya kombót vagy egy bélelt nadrágot passzint a stylist, egy aranyos kiscsajos outfitet kapnánk. De nem ez volt a cél.

Egy szövet vagy farmer rövidnadrág + színes harisnyát is el tudnánk képzelni de valamiért a Gap úgy gondolta, ideje valami merészebben is előrukkolni, rakjunk csak ide egy szuperrövid, flitteres sortot a kislányoknak! A hideget ki kell bírni, mindent a szexi hosszú lábakért, vagy hogy?

gp870086-02vliv01

De a Gap vásárlói és a bloggerek is kiakadtak és döbbenten kommentelték a szettet: "Kérem, mondjátok, hogy ez egy vicc. Flitteres  forrónadrág egy kislánynak?! Az embereknek elment az esze???" "Ki a Gap tervezője mostanában? Egy JerseyShore [amerikai trash-valóságshow] szereplő?? Teljesen alkalmatlan öltözet fiatal lányoknak. Szégyelld magad!" Mi sem tudjuk, mégis miért kéne a legnagyobb hidegben egy nyáron is kérdéses cuccot húzni a kislányokra, de ha bárki is a magazinokban látott összeállítások alapján öltözteti a gyerekét, inkább ne tegye.

És válogassák meg azt is, hol vásárolnak. Egy colorado-i anyuka a Kids N Teen áruházban vette föl az alábbi videót a telefonjával. Igen, jól látják, úgynevezet crotchless bugyikat látunk, a pornós kifejezések és szexjátékok témakörében kevésbé járatos olvasónk kedvéért ez az elöl lyukas, vagy vágással, plusz réssel ellátott bugyit jelenti.

De mit keres egy kifejezetten szexre gyártott fehérnemű egy gyerek-és tiniruhákat forgalmazó boltban? Eszméletlen jó kérdés.

A bugyi állítólag azóta lekerült az áruház polcairól, a fekete flitteres forrónadrágot viszont akár önök is megrendelhetik, 4-estől 18-as méretig, mindössze 35 dollárért.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek