Zanza!

Az utolsó jóidős hétvége péntek estéjén rengeteg program közül válogathatunk, az egyik legjobb ajánlatunk a Budavári Borfesztivál, itt legalább szabadtéren lehetünk és kulturáltan szórakozhatunk - ameddig be nem rúgunk teljesen. Aztán fél kilenckor meghallgathatjuk a Benkó Dixiland Band koncertjét, és folytathatjuk a borkóstolást, amíg csak jólesik.

Ha a Várbeli programért sokkaljuk a 2.500 forintos belépőt, vagy inkább egy hétvégi napot szánnánk a borozásra, vegyünk részt a pénteken induló Józsefvárosi Napokon, koncertek ott is lesznek, például péntek este a Török Ádám és Horváth Misi Tátrai Trend formációja lép fel. A koncert előtt még pont el lehet ugrani a Gastropolis főzőiskola kurzusára, ahol fél héttől főz Pillók Attila.

Ha egész estés zenés programot keresünk, akkor a Tánciskolák Éjszakáján a helyünk, ami majdnem olyan, mint a riói karnevál, csak magyar és zárt térben rendezik meg, már másodszor. Tavaly 23 tánciskola és közel 1000 ember vett részt a programokon, idén országosan már több mint 30 helyszín közül lehet válogatni, itt. Az eseményen lesz ingyenes táncoktatás, bemutatkozik több tánciskola –akárcsak Rióban, ugye– majd afterpartin lehet salsázni vagy rúdtáncolni hajnalig. A házigazda Csonka András, és Keleti Andrea is biztos ott lesz, szóval, ha celebbel akar táncolni, rajta!

Keleti és Csonka is táncol ma este
Keleti és Csonka is táncol ma este
Blogmustra