Rihanna barna hajjal is extrém

Rihanna kitett magáért az utóbbi napokban: mióta visszatért a barbadosi seggrázós buliból, a Szezám utca Rositájának öltözve promózta parfümjét, adott pár koncertet farmershortban, majd elvonult egy jachtra napozni. Közben legendásan piros haja egyre csak barnul.

Új illatát, a Reb’l Fleurt pénteken mutatta be Londonban, az eseményen Antonio Berardi resort kollekciójának egyik szettjét viselte, egy vastag, tollas felsőt és türkiz nadrágot, bézs Louboutin cipővel. Haja ekkor már egész barnás volt, így legalább nem úgy nézett ki, mint egy bohóc, hanem mint Rosita a Szezám utcából.

Vasárnap újra megmutatta barna séróját egy koncerten, ahol egyre kevésbé feltűnő frizuráját egyre feltűnőbb forrónadrágokkal és hasvillantós brit zászlóval ellensúlyozta. Ezek után (tudtuk meg a Daily Mailből) elhúzott nyaralni: a heti 200.000 fontért (62 millió forint) bérelhető luxusjachton különösen rikító trikiniben napozott, még mindig félhosszú, göndör – semmi különös – barna hajjal.

Az énekesnő egyébként rengeteget költ fodrászra, és rengetegszer változtat frizurát: úgy tűnik, a piros korszaknak egyelőre vége.

Oszd meg másokkal is!
Mustra