Hasonmás lett a Farrah Fawcett Barbie

A nemrég elhunyt Farrah Fawcett és legendás fürdőruhája újból életre kelt egy Barbie baba formájában. A baba ugyanabban a pózban ül, mint Charlie egyik angyala a híres képen, piros fürdőruhában, aranylánccal a nyakában egy mexikói szőnyeg előtt. 

Az életérzésért, amit ez a felvétel közvetít az emberek bármikor képesek pénzt fizetni. 1976-ban 10 millió példányt adtak el a Farrah Fawcett plakátból, és most is elfogyott az összes darab a korlátozott számban kapható babából.

A bevétel egy részét a rákban elhunyt színésznőről elnevezett rákkutatást támogató alapítvány kapja. A színésznő és a Ryan O'Neal fia valószínűleg nem sokat segíti az alapítvány munkáját, mert leginkább heroinnal és illegális fegyverekkel rohangál idén is, csakúgy, mint tavaly.

A Charlie angyala baba egyébként egyfajta megkésett elégtétel színésznőnek, mert halála előtt évekig harcolt, végül sikeresen, a plakátja jogaiért.

Természetesen nem Farrah Fawcett az első, akit lemásolt egy játékgyár, külön termékcsoportja van a hírességekről mintázott Barbie-knak, Celebrity Barbie Collection néven. Korunk ikonja Lady Gaga is megihlette már a babakészítőket, de az énekesnő kedvéért azért nagyon sokat nem változtattak az eredeti babán. Viszont a galériában látható, kézzel készített babák már megdöbbentően hasonlítanak ihletőjükre. A Farrah Fawcett baba amúgy 24600 forintba kerül.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek