Paris Hilton kicsit goth és felismerhetetlen

paris

Paris Hiltont alig ismertük meg a V magazine számára készült fotókon. Daniele Duella és Iango Henzi fotósok munkáján a celebnő úgy néz ki, mint egy hetvenes évekbeli énekesnő, vagy mint egy goth Lady Gaga-utánzat. Talán egyedül a lekonyuló alsóajkáról lehet beazonosítani.

A tőle szokatlan frufru, az erős, koromfekete smink és a fekete-fehér felvétel teljesen megváltoztatja a hatást, amit ki szokott váltani.

A rikító rózsaszín ruháit bőrszerkóra és rácsokra cserélte. A képeken szereplő ruhákat Versace, Azzedine Alaïa és a nemrég elhunyt Alexander McQueen tervezte. A Hilton lány a fotók mellé készült interjúban többek között azt is kifejti, hogy tizenöt éve keményen dolgozik a státuszért, amit elért, és nemcsak azért híres, mert gazdagok a szülei.

A fotókon mindenesetre új, felnőttesebb arcát mutatja, persze most is furcsán néz ki, csak máshogy, mint szokott. De hát ha nem így lenne, azt sem tudnánk, kicsoda.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.