Beyonce kígyóban, Kardashian és Rihanna leopárdban nyomul

A táskákat imádni jó. De vajon mit viselnek a vállukon azok, akik a világ legdrágább táskáit hordhatják? Az alábbi szütyők közös vonása, hogy nagyok és borsos az áruk és híres emberek viselik hétköznapi helyzetben.

Retikült, lap vagy Natalie Portman által favorizált könyv alakú táskát alkalomra szokás viselni, így az utcán és reptereken készült felvételeken ilyeneket nem láthatunk. Jessica Parkernél van a legkisebb darab, de az legalább krokodilbőr. De nem csak a krokodil menő állat, úgy látszik, a kígyó, a strucc, a kecske és a leopárd sem akar kimenni a divatból, és ezzel Rihanna, Beyonce és Kim Kardashian is tisztában van.

A galériában szereplő hölgyek közül kettő is szerepelt a legjobban öltözött hírességek tavalyi listáján. A strucc táskás Zoe Saldana stílusa „éppen kialakulóban van”, árulta el a US Weekly-nek, tehát még sok szép táskát várhatunk a színésznőtől. Csakúgy, mint a Kim Kardashiantól aki „tud trendi is lenni és néha még kifinomult is”. Legalábbis szerinte.

Nézze végig a galériát, mit és mennyiért viselnek a celebnők.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.